Randybombandy

Det är nästan läskigt vad bra man anpassar sig, min kropp, min ekonomi, min vilja har anpassat sig till att det är fest hela tiden! Och det är för det mesta jätte roligt! Men det känns samtidigt inge vidare, även fast jag är exeptionellt lite bakis i dag så har jag dåligt samvete över alkoholintaget sedan i onsdags!
     I natt var jag nästintill övertygad om att jag fått en starcrush fast i en vanlig människa, det varade i sisodär nåra timmar, efter att ha tappat fokuset lite då det vankades fyllekäk (jag åt 4st cheesburgare!) Så fortsatte mina tankar i samma tankebanor. Och i torsdags var Kirsten Dunst här på besök! (Hon missade dock att hälsa på här hos mig).
    Jag är jätte sugen på att se Spiderman 3! Okej att uppföljare alltid brukar vara sämre, samt att Spiderman 2 är mycke sämre än 1an så tror jag på att denna film blir intressant! Jag borde ta på mig min spindelmannen dräkt och gå på bio helt enkelt!

I kväll skulle det kunna vankas festande på flera olika fronter om bara viljan fanns, men för mina kära föräldrarskull ska jag nog låta bli, fast ett besök förbi Hägernäs lokalkrog skulle kanske vara något, för att se storebror tävla i kareoke tävlings finalen de lyckades gå vidare till han och hans nyktra vän! Det klockrena är att de inte kände till att de ställde upp i ett kval i en tävling förens de fick höra att de gått vidare!

Jag fick lön och studiebidraget i går! Det var en väldigt skön känsla som gjorde att jag taggade till och åkte till mösspåtagningsfesten jag började nämna där uppe tidigare. Även fast kontona fyllts på kände jag mig rånad efter att ha betalat 180kr för att komma in samt för att hänga av min jacka. Att sedan ölen kostade 47kr fick bara funka! Jag var ganska lagom mysfull då jag kom dit i allafall, efter ett par flaskor rött hos Sebbe i gott sällskap.
     Synd bara att dansgolvet bestod utav ett par kvadratmeter stort utrymme mellan bar disken och några bord.
Haha i går lyckades jag ställa mig vid baren där det var ett avstängt utrymme dit personalen gick och hämtade drinkar m.m till de sittande gästerna, ( jag trodde jag hade tur som hittade en lucka vid bardisken) en liten stund senare hittar vi en nedervåning trodde vi, det visade sig vara personalutrymme även det!

Nej nu ska jag sluta svamla, jag har stora funderingar på att börja kolla på Trailer Park boys serien från första säsongen och första avsnittet! Då har jag en toppen långhelg framför mig!
Men då låter jag bli att, städa, plugga, sola och allt sådant jag skulle behöva!

Nu vet jag att detta inlägg inte följer några som helst klassiska ramar för hur ett blogginlägg ska vara, inte heller någon större struktur finns i texten, (som jag ändå inte orkar läsa igenom för att se hur den blev, utan det får bli en överaskning vid ett senare tillfälle).


Detvardetsämstadetsämstaviharhört

Jag chockas, äklas och avundas! Mösspåtagningen för ÅVA och Tibble skolorna blev både som jag förväntat mig men samtidigt raka motsattsen till vad jag trott. Majoriteten av Studenterna från ÅVA var märkbart packade då vi hade vår mösspåtagnings cermoni med lärare och rektorer.
Okej att det ser coolt ut att inte ha någon tröja på sig, speciellt om man är vältränad, att sedan försöka få så mycke uppmärksamhet som möjligt genom att väsnas och försöka vara så central som möjligt bidrar till bilden av en typisk stereotyp.
     Visst är det kul att vara full på dagen, visst är det kul att fira att vi snart ska ta studenten, visst är det kul att inte behöva bry sig så mycket om man är blöt , torr, nykter eller full men lite värdighet tycker jag ändå man ska behålla! Varför är generation efter generation tvugna att fortsätta bete sig som tidigare generationer? Vad är det för fel att vara stilbrytande, nyskapande?
     Jag är inte bara tråkig och lam jag är också en människa med en egen fri vilja!
Avsaknaden av en egen studentoverall gjorde sig starkt påmind under dagen, jag vill verkligen ha en sådan! Även fast det blir lite sent att köpa nu så borde vi verkligen göra det jonas!

Jag var i allafall bakis mer lr mindre tills det började bli dags att åka hem! Så nu är jag full och förkyld!


Like Boys?

Lame ass!

Välkommen till Sveriges i särklass tråkigaste blogg! Jag uppdaterar enbart då jag har tid och lust och dessa två förutsättningar inträffar inte samtidigt så ofta tyvärr. Jag skriver om sådant som bara intresserar mig, jag skriver oftast långa osammanhängande texter och tar ingen större hänsyn till språkregler inom det svenska språket, men jag tycker om det ändå!

För att nu göra ett försök att skriva om något som intresserar mig för tillfället.

Ja nu har påsken hunnit försvinna förbi! Påsklov är en trevlig uppfinning tycker jag! Vi startade påsklovet med våran egen studentskiva fruarna och jag! Tack alla som kom dit och gjorde våran kväll! Jag hade jättekul även fast jag var lite för mycket huvudbokare till och börja med.
Så här efteråt kan jag konstatera det var värt all planering, kostnaden och BAKFYLLAN! Men det blev en sen kväll, jag lyckades kliva av nattbussen i Rostock eftersom jag var väldigt kissnödig. Jag hade ingen större lust att vänta på nästa buss så jag började en "frisk morgon promenad" och ja vad händer inte efter en stund om jag inte råkar stöta på Kristian som gick där i sin fes och var söt! Han hade haft samma problem som jag, bara det att han hoppat av redan i Enebyberg, men han åkte med bussen före mig, så jag gick snabbare! Ja så jag fick i allafall sällskap den lilla biten vi kunde gå innan han skulle svänga av hem till sig.

Efter en denna kväll var det återhämtning som gällde, jag tog det väldigt väldigt lugnt långfredagen och påskafton, förutom att jag åt mera godis än jag gjorde hela 2006! (Då vill jag poängtera att jag åt väldigt lite godis 06!)
Lagom till att jag hunnit bli obakis igen så var det dags pånytt! Denna gång var det Tallin kryssning som gällde och vi styrde vår kos till Frihamen, påvägen gjorde vi ett stop vid Täby Centrum för att fylla våra kylväskor med Is från foodcourt. Tack Foodcourt, tack kylväskan för att vi hade kall öl hela resan! Blev lite blött i kylväskan som behövde tömmas på vatten då och då men kall och god var den!!!
I sann Östersjökryssnings anda så startade vi resan med en öl i baren innan taxfree butiken hann öppna, me vi var först in igen för att proviantera, vi blev helt lyriska (även vi som åkt 1 gång tidigare).
      Då vi kom tillbaka till hytterna började de flesta redan dricka, jag som var en förståndig ung man ville vänta lite. (Eller så ville jag vänta på att ölen skulle bli kall.)
Vi åt i allafall våran medtagna mat, lyssnade på musik, blev smårusiga och begav oss sedan till våran privatbokade bastu! Där blev det killbastu i många olika benämningar, en kylväska fick följa med upp så vi kunde fortsätta kyla våra strupar med våran nu lagom kalla öl! Ingen gjorde illa sig denna gång, så det blev inget läskigt besök hos fartygsdoktorn denna gång tyvärr ( jag hade velat gå dit och lyssna på vattenljudet och försöka prata med en icke engelsk talande doktor som de andra fascinerat berättade om under våran första resa).

Efter bastun så gjorde vi oss i ordning, vi blev jätte fina! Tyckte vi i allafall i våra lätt förfriskade och bastu uttorkade kroppar! Men då insåg vi att ölen aldrig skulle räcka, så vi sprang till Taxfreen och köpte mera öl! Efter att vi lastat in ölen i kylväskorna så begav vi oss till Kings Pub där det vankades Kareoke.

Sen minns jag inte exakt vad vi gjorde förutom att vi gick och hämtade egen öl och jag missade uppträdandet i nattklubben.

Då vi vaknade på morgonen av högtalarrösten som pratar på estniska, svenska och engelska så kände jag hur mitt huvud bultade och vilket fast grepp bakfyllan hade om mitt medvetande. Desperat går jag in i badrummet och känner på ölen, den var fortfarande kall. För att inte vara alkis själv så övertalar jag Thor att vi ska dela på en återställare. Denna återställare råkade jag dricka merparten av själv, och då behövde vi dela på en till! Sen började vi känna hur bra den fungerade, så vi tog med oss flera i land! Där vi sedan gick runt och fnissade åt det mesta mest hela dagen, för att slippa huvudvärken så gick vi och fyllde på på en pub och ett kafe med lite inhemsk öl.
Efter mitt smått påverkade bakis/fylle införselsprits köpande på Riimi så åt vi en buffé, då vi såg till att få oss en öl till! Haha!
Väl ombord på båten så insåg vi att alla tänkte sova försenad siesta, för att inte vakna bakfull såg vi till att dricka ett par öl innan vi la oss, det var då inga problem att sova några timmar för att sedan vara fit for party!
Det blev en lång sista kväll med många roliga minnen och några ganska diffusa minnen och några luckor! Jag minns att jag var med på en tävling i nattklubben med en massa 40+are. Jag har ingen aning om vad vi tävlade om eller hur det gick, men jag vann en mörkchocklad kaka i allafall! ( men det var kanske tröstpriset!).

Under natten hann jag med att bli biten av en "tant" samtidigt som jag lyckades spilla en hel öl över henne! ( Nu är tanten en tjej vi umgicks med mer eller mindre hela resan som faktiskt "bara" är 20 år och bor i Vallentuna).
Jag hann också med att visa mig i kalsonger för mera människor än vad jag gjorde hela 2006 (kanske?). Jag var tydligen övertygad om att jag var inne i min hytt, och att de andra grabbarna var i fel hytt! Det var tydligen jag som tagit fel hytt, men det fattade inte jag så jag började klä av mig och bad flytta från min säng. Men av nån smart anledning så struntade jag i att ta på mig byxorna på ett par timmar då jag väl gått tillbaka till min egen hytt, där jag snart fick sällskap av flera i tjejgänget och några av oss grabbar. Då presenterades jag plötsligt för "the estonian girl" en jätte trevlig tjej som hade varit hemma hos sig i estland och hälsat på sin familj. Hon pluggar här i Sverige och bor hos släktingar, men i allafall så gick alla andra i väg för att dansa disco och kvar satt jag med "Estonian girl", hon visade sig vara väldigt trevlig och inte minst tålamodig då hon satt och lyssnade på min Drunk English i över 1 timme. Jag hade i allafall lyckat få på mig ett par byxor efter en stund så jag hoppas hon inte blev allt för förnärmad av mitt klädesval.

Väl hemma i Sverige infann sig min välförtjänta bakfylla! 1 och ett halvt dygns alkholdrickande tog ut sin rätt på min arma kropp och jag mådde verkligen pyton! Mamma blev inte direkt överförtjust men såg till att jag hade gått och lagt mig innan Mormor kom på besök. (Mormor är inget big fan av alkohol).

Synd att jag inte har någon bild att lägga upp här, men jag har varken fått eller sett någon av bilderna som togs!!! Jag har inte heller sett så många bilder från studentskivan, men äsh det ordnar sig!

I morgon ska jag på studentskiva igen, denna gång är det en massa härliga tjejer från Tibble som ska firas med havstema i åtanke! Jag ska komma som matros, så jag sitter och försöker töja ut mina vita cheap monday byxor just nu!

Föresten, i går fick de flesta sina studentoveraller, jag som inte beställt någon är extremt avundsjuk! Det är också min gode vän Jonas, vi för just nu ett desperat letande efter varsin vit overall i samma modell som vi sedan kanske orkar färga till en roligare färg.

På söndag fyller jag 19 år! Och jag orkar verkligen inte bry mig! Men jag måste önska mig nåt, för mammas skull om inte annat!

På lördag ska vi åka Gocart!! Och sen blir det fest på kvällen! Hoppas det blir lika kul som jag tror!

Stotinki?

Vad dålig jag har varit som haft lov i flera dagar, dagar som jag sysselsatt mig med att bara dega! Ändå har jag inte tagit mig tid till att skriva lite här i bloggen. För senaste veckan han det ju hända en hel del!
     Så här när skivan är över kan jag pusta ut och glatt säga att det blev en succé för min egen del. Lagom mycket folk, trevlig middag, lite för full var jag kanske på slutet eftersom jag inte minns exakt allt! Men äsh! Kände mig lite fattig i plånboken dagen efter bara!
      Och för att fortsätta fördärva ekonomin och leverns goda tycke så ska vi strax bege oss ner mot frihamnen där Ms Victoria väntar på att ta oss till Estlands huvudstad. Jag hoppas vi har minst lika roligt som förra gången, men förutsättningarna är bättre denna gång, vi är 12 st i stället för 7st som åker, vi har laddat upp med kylväskor och ska strax inhämta en mycket is i från sebbes jobb. Och denna gång slipper vi nog storm både på dit och hemvägen minsann!

Vi ses i dimman!