Vardagkvällar

Ända sedan jag var liten har jag haft behovet och vanan att alltid kolla lite på tv under kvällens gång, en kväll utan tv tittande kändes annorlunda och som om det fattades något. Jag inser själv hur sjukt det låter, att behöva se på tv för en lyckad kväll....
Okej lyckad kan den ju bli ändå, men en vardagkväll för mig bör ändå ha lite tv tittande, nu har jag inte hunnit kolla på tv ännu ikväll, och jag vill lägga mig senast 11, inser att börja kolla på en dokumentär om 500kg människor den sista kvarten bara är onödigt, även fast jag fascineras av alla utstickande människor som man gör dokumentärer om!!
     Jag får i stället ta och lägga mig och läsa lite i min bok jag just nu läser den är ju faktiskt rätt bra!

Sov gott!!

kryptonit

Som väntat börjar bakisångesten kicka in så här sista dagen på min semester, rätt osmart att dricka sista dagen, men det var ju inflyttningsfest och visst hade vi det kul!! Höll alkoholen på en någorlunda lagom nivå förutom en stund på tegel, men det kan jag nog inte skylla på alkohol ändå.
Återigen har jag bestämt mig, skjuter alltid upp det när jag inte tycker det behövs, men det gör det ju, det vet jag!

Ska kolla upp det på direkten

LOL

Kör på samma sätt, tvärtemot det jag vill, men fuck that sista dagarna på semestern, på måndag börjar jag jobba igen för första gången sedan sista juni, ska bli kul! Vardagen är underskattad!

Ses ikväll

Vad är grejen....

.... som gör att jag nästan alltid får små panik efter riktigt bra utekvällar? När jag efter en dålig utekväll inte känner någonting? Trots att jag var lite väl full och förvirrad så var det ett riktigt bra onsdagstegel så här sista onsdag på semestern.
Idag har jag varit på dagsutflykt till Utö med Kina, det var jätte trevligt men nu är jag trött!

God natt