Lördag

I morgon ska jag vakna och inte ha blivit förkyld, så den känslan som är på gång ska dö under natten!
Sen ska jag gå i kyrkan, träffa släkt, besöka gravar och träffa min gudson! Äta grillmiddag med släkt och familj och sedan fira Halloween! Men jag kan inte bestämma om jag ska gå på Ace där Jon och David spelar skivor, de kommer ju lätt spela funkytown och jag vill vara där och jubla! Men ändå, halloween man ska vara utklädd och det var allt för länge sen jag var krokodil! Beslutsångest, får dra en sten sax, påse på det hela i morgon.

Stockholm

Med risk för att låta som många andra men fan vad jag gillar Stockholm, jag trivs så bra här. Kanske därför jag inte reser i Asien som så många andra, men jag vill ändå!! Tunnelbana till näsbypark är det ända som saknas! Men nu sitter jag på tunnelbanan med lagom mycket folk och ser framemot resten av resan hem!

Måndagkväll

Det är synd att början av arbetsveckor efter riktigt bra helger känns tom och smått meningslös, som utfyllnad mellan helgerna. Men det ska nog kunna bli en bra vecka, jag ska göra mitt bästa!
Helgen var riktigt bra, i fredags åkte jag och Kina in till Carro och mötte upp henne på Medis, som bara är några minuter från hennes och Natalias nya lägenhet, vi satt där på golvet i den nyinflyttade och relativt tomma lägenheten och åt greiskt, delade på en flaska vin och pratade.
Lördagen så var jag först och handlade, ny halsduk som jag inte ska tappa bort! Och sen var jag och Billy bjudna över till Erica där vi och Tove bjöds på godmat, gott sällskap och tända ljus! Vi svängde förbi tegel och åkte sen hem till Erica igen där vi med ett sov och deg uppehåll på hemmaplan spenderade resten av helgen framför Pippi på de 7:haven och Love Actually, som faktiskt tappar gnistan för varje gång jag ser den.

Uppenbart så var det ju en riktigt bra helg!

Och nästa helg får man ju klä ut sig! Krokodil-dräkten är taggad!

Helgen

Firmafesten blev som väntat galen och rolig, och att orka festa i det tempot en fredag funkar inte riktigt för mig, så vakterna på Söderhof (dit vi gått för att fortsätta på egen hand) tyckte att jag borde gå hem och sova i stället för att mummelsluddra. Men att dricka med gänget från jobbet är kul som fan, och flippat alla taggar alla tydligen hade jag "stage diveat" i tunnelbanan på mina sittande arbetskompisar, tror jag landa med huvudet på nån random t om?
Men jag tog vakternas råd och åkte hemåt, men tog tunnelbana åt fel håll, och hoppade av i skärmarbrink, bara några stationer från där vi jobbar. Stod där på perrongen i säkert 20 minuter och var arg för att jag inte tänker när jag åker tunnelbana full.
Blev upphämtad vid Danderyds sjukhus av Teppe (arbetskompis) och hans flickvänn Anna och fick shyss direkt hem till Näsbypark där jag gick upp till Erica som hade fest/spelkväll, de flesta gick strax efter att jag kom, förhoppningvis inte för att jag var full o dräggig ;) , efter en stund somnade jag på soffan och vaknade efter endel envishet från de andra och gick hem och var lite nyvakensur på billy.
Lördagen vaknade jag bakfull och otaggad på den planerade utgången på lördagen, åt frukost och satt och kollade på naturchannel med billy nån timma, sen gick jag och la mig igen och efter en stund kom han och la sig brevid och somnade, för där låg han när jag gick upp iaf!
Linus kom över och vi bjöd honom på pizza eftersom vi inte pallade bjuda honom på egen lagad mat, sen kom Wigge, min lillebror och hans kompis Micha, vi hade grymt kött trevligt förkrök till Wild Hogs och tog sen en stortaxi ner till tegel. Och tegel i lördags var riktigt bra, så bra att jag inte ville gå hem när de stängde (och det har aldrig hänt förut) men då hade vi redan planerat efterfest med singstar hemma hos Erica, och Tove var ju nykter och körde så vi var hemma jätte fort! Det var jätte trevligt och resten helgen fortsatte i samma goda anda!

I måndags var jag helt slut i huvudet men jävligt lyckligt lottad då vi hade lite jobb och jag kunde stå och va trög på jobbet och ändå sluta i bra tid.

Nu ska jag sova!

hej då!


intressant....

... att jag alltid är lite nervös inför firmafester, jag kommer ju träffa exakt samma folk som vanligt, och vi är bara där för att snacka skit, dricka öl och bli frispråkiga och sköna, det är ju awsome!
För en vanlig arbetsdag är jag ju aldrig nervös inför att träffa kollegorna, no way! Bara grejen att vi träffas privat, med privata kläder känns nervöst, fast varför? Vi kommer ju ha skit kul! Sitter och värmer upp med en trappist öl nu och ska snart gå ner till tåget!


Ska sluta va nervös nu, det leder inte till nåt gott!

puss och smisk