En sån där dag...

då man inser, att om jag hade varit emo hade jag suttit och skärt mig själv.

I-landsproblem

Vad skönt det är att få höra att man på denna oljeplattform valde att pumpa ut 1200kubik olja "blandat med vatten" ut i havet för att minska explosionsrisken, då det läckte ut gas och olja efter ett misslyckat reparationsarbete. Okej att jag inte tycker att de människor som jobbar där skulle behöva riskera livet bara för att vi idiotiska människor ska ha mera olja att förbruka, men inte fan ska den ut i havet och förorena!

Jippie

Jag har spenderat  större delen av denna dag till att städa här i lägenheten då min storebror inte riktigt förstått att jag bett honom om att också göra det. Och nu kommer han snart hem med en kompis och ska äta middag innan de drar vidare på konsert, de lär ju vara fulla när de kommer och svina ner allt jag städat. Det känns kul, jätte kul.

På åldershöst

För enstund sedan pratade jag på telefon med min käre vän Linus, han påminnde mig om att Täbys studentutsläpp börjar på onsdag. Studentveckan är här, jag är inte redo. Stoppa tiden! Jag skiter i de 89or som vill ta studenten, låt de vänta lite så jag kan få känna mig lite äldre i sinnet innan jag måste inse faktumet att jag varit ute i arbetslivet i ett helt år! Ett helt år sen studenten, men det känns ju som i går!
Jag är så jävla gammal, jag som egentligen inte känner mig äldre än 15, högst.
Jag borde flytta hem och köpa min lillebrors moppe (han ska ju sälja den för han är så gammal) haha, lilla gubben, JAG är gammal! Och sedan börja ha frivilligt häng på byxorna, kanske börja snusa och söka bråk med mina kära föräldrar. Va nervös och rädd för att andra ska se mig som jag egentligen är.
     Eller så fortsätter jag mitt halvvuxen liv, och är så där som bara en ungkarl kan vara, klockan är 8 på kvällen och jag slutade jobbet vid 1 i dag, har inte gjort nåt vettigt förutom att stanna vid affären påvägen hem, sen har jag slappat, slappat och kollat en film, som för övrigt var riktigt dålig. Ätit en micro pizza och druckit lite äppeljuice. Har inte kunnat bestämma mig hur jag ska göra med middagen ännu, att äta hos föräldrarna som var en tanke börjar kännas som en nitlott då de garanterat redan ätit. Det finns inget att laga här hemma som jag inte ätit flera gånger denna vecka! Jag skulle kunna gå ner till pizzerian och köpa kebab eller nåt, men det är en ansträgning att gå dit, och jag får ju min lön först på måndag. Ska ju äta ute på söndag och gjorde det ju till lunch i dag, borde allt ta och laga mig lite snabbmakaroner eller nåt i stället, men det bäremot, det är ju trottsallt fredag och i min höga ålder borde jag väl sitta och läsa i tidningarna om Charlotte Perellis kläning eller något annat spännande samtidigt som jag suckar över att det blivit försent för en kopp kaffe.

Nej om man skulle ta och tömma kattlådan, och inventera köket för lite mat, kanske tar en piggelin först så jag orkar laga mat!

Saknar min baginbox som står hemma hos Sebbe, hade jag haft den här hade jag haft en helt underbar myskväll med mig själv, kanske tänt ett ljus ätit en glass och druckit lite vin, läst en bra bok. I stället, pga frånvarande vin, sitter jag hungrig vid datorn och bloggar förvirrat.

Skulle vilja klämma in en ett tillkännagivande jag gått och sugit på ett tag i detta inlägg, men det är så fint att jag nog ska vänta med det till ett eget inlägg, så det får mera fokus i min stora besökarskara!

Furby

Av en slump kom jag in på youtube allderles nyss och började se filmer där folk "dödar" Furbys, jag tar faktiskt riktigt illa vid mig av den här filmen, den är ju fan sadistisk, det kanske bottnar i att jag själv aldrig hade någon Furby när jag var liten, då jag väldigt väldigt gärna skulle velat ha en. Men ändå, det jag gillar det inte. Materialförstöring och allt.




Taggad

Jag är grymt taggad, så här taggad har jag kanske inte varit på festival tidigare!!!

image59

Epb



En "
Emergency party button" är något jag känner att jag i framtiden måste ha, barnsligt men jävligt bra!


Intressant..

Enligt siten http://www.bloggvarde.se/ så är min blogg värd:

Här var tanken att det skulle ligga en liten stjärna med texten bloggvärde: 1 483 kr, men jag och tekniken vill inte sammasak.

Så mycket pengar, är jag påtok för snål för at slänga bort!!

Taklagsfest med jobbet

Ja i kväll har vi middag med jobbet, eller fest som jag väljer att se det, eftersom jag redan sitter och dricker öl... Jag har blivit påverkade av de andra killarnas entusiasm och berättelser från tidigare tillfällen, de har också nämt att det är min uppgift att bli fullast, då jag är ny och för att vara med i gänget måste man ha en kväll då man är fullare än alla andra.. Min tanke för kvällen är att umgås med arbetskompisarna som bara vänner, inte tänka på jobb.
   Det känns lite nervöst, på jobbet är jag har jag min jobbpersonlighet, jag har företagskläder och kör företagetsbil, ingenting sticker ut för att visa min personlighet, förutom kanske mitt allt för vildvuxna hår som måste klippas!
   Det ska bli kul att se de andra grabbarna i vanliga kläder, kläder säger ju mycket om personer. Detta gör att jag har lite små ångest över vad jag ska ha på mig, ska jag visa mig lite så där på gränsen för vad jag själv gillar, eller ska jag bara vara vanlig?
   En grej jag tänkt på är att inte klä upp mig för mycket, spontant vill jag ha slips och skjorta när jag blir bjuden på middag av jobbet, däremot är vi ju faktiskt arbetare med smutsiga händer, risken om jag är för uppklädd kommer de tycka att jag är märkvärdig som kommer från Täby, även fast jag lätt kommer vara snålast i baren.
Många frågetecken som innan kvällen är slut garaterat är besvarade. Jag hoppas jag håller lite distans i mellan jobbet och mina innersta känslor och tankar, som jag annars väldigt ofta vill dela med mig av då jag druckit lite.
   Och i morgon kväll ska vi kanske också ut? Slitet är det minsann!

Idioti och lite ironi

I dag slutade vi många timmar för tidigt på jobbet, hade väldigt lite jobb inbokade i dag då vi skulle förflytta oss själva och material till Farsta där vi från i morgon kommer jobba. Så fort jag kom hem var jag lite seriös och satte igång en tvättmaskin, sen har jag bara suttit framför datorn och ätit chips och kollat scrubs, för att sedan äta nästan två mentos rullar på bara några minuter. Nu är jag så där äckelmätt man blir av onyttigheter samtidigt som jag känner att kroppen inte fått den näringen den behöver, så jag sitter här och slumrar på stolen en liten stund till, sen kanske jag orkar laga lite middag, som förmodligen inte kommer smaka så mycket, efter allt mentos-ätande!

Föresten, slängde in en dagens outfit allderles nyss, känner att jag lyckades i dag.

Dagens

image52

Inte allt för otippat men i dag så slängde jag bara ihop nåt så där lite snabbt:
 Arbetbyxor från nåt som börjar på W- fått från jobbet. T-shirt Med företagslogo- fått från jobbet Tjocktröja med företagslogo från fruit of the loom- fått från jobbet. Som accesoarer har jag diverse verktyg.