Picturetime

Jag tänkte fira dena fina vårdag med att lägga upp lite bilder jag tagit senaste tiden med min mobil, där av bildkvalitén!

Jag i ?re st?endes
Ja här ser vi de ända två bilderna från Åre som är nåt att se, den enda dagen vi hade fint väder!
Det kändes synd att behöva åka hem när solen kom fram :(
Jag i ?re

Rasmus viker ut sig
Haha ja jag kom ju hem till en liten Rasmus jag! Här ser vi honom i ett exklusivt utvik bara för detta inlägg ;P

Studenttard

Ja inte bara var det en fin vårdag i dag utan jag hade turen att både få min studentmössa, stundent slips m.m utan även mina nya glasögon som jag beställt från internet! Higtec haha.
Jag är jätte nöjd men det känns som om ögonen behöver ställa om sig till de nya glasen.

Over and out.

"Han bappar säkert!"

Jag har i haft skrivabstinens i flera dagar, i Åre blev det så pass tydligt att jag skrev anteckningar på min mobil som ingen någonsin kommer få ta del utav! Flera gånger har jag loggat in här i bloggen sedan jag kom hem för att försöka ta mig tid till att skriva, eftersom jag då hade rätt känsla och lust till att göra det. Och när jag väl har tid har jag ingen lust! Men jag skrapar ihop mina krafter och offrar lite tid så här en lördag kväll på att skriva!

I går var det ute kväll som gällde, jag var rätt lagom otaggad innan och ja det höll i sig hela kvällen, men det var trevligt ändå! Vi började med att förfesta på några onämnda vänners arbetsplats i ett onämnt köpcentrum! Målet för kvällen var bögklubb, Linus var jätte söt och hade klätt upp sig för att matcha vår destination. Till vår förtrett upptäckte vi att det inte fanns någon gayklubb på fredagar i Stockholm som hade 18 som åldersgräns, så ja vi åkte in till Claras i stället. Och jag kan säga så här, ALDRIG mera Claras efter happy hour och efter inträdet börjar gälla! Man kände sig rätt ruinerad innan man ens kommit förbi garderoben! Väl inne så träffade vi nästan alla pöngar, det var jätte kul o träffa de! Det var länge sedan sist!
Eftersom jag hade som mål att inte bli så Leheay så köpte jag bara 1 öl inne på Claras efter mitt lagom stabila förkrök. Det var lagom och jag var inte alls speciellt påverkad, men varmt var de! Haha Linus var skönast som hade långkalsonger på sig! Stackarn såg verkligen varm ut! I slutet av vår vistelse på Claras så såg vi ett gäng killar som verkade ha en ganska generös veckopeng från pappa o mamma, de hade beställt 3-4 Moet och de var av en underlig anledning ganska så populära hos besökarna av det motsatta könet, det måste ju varit deras bakåtslickade hår? I allafall när vi skulle gå därifrån så blev en grabb utslängd av vakterna och med tanke på deras starka angelägenhet över att slänga ut honom måste han gjort något som retat upp de. Han reagerade då genom att ställa sig och skricka förolämpningar i stil med "Du är en tjock jävla nolla, du kommer inte bli någonting!". Han levde upp till en viss stereotyp väldigt bra!

Inne på Claras så satt jag och peppade på att äta fyllekäk på vägen hem i säkert en halvtimme innan Linus och Thor gav med sig. Vi fick gick förbi en burgerking och 2 donken innan vi fick i oss varsin natt cheesburgare (som då automatiskt kostar mera). Haha men Thor blev fascinerad av resturangchefen som var vithårig och skön (enligt Thor).
På vägen hem hann jag träffa på Frida som är en barndomskompis till mig, var kul o se henne som hastigast och höra lite hur det var med hennes familj. Sen på nattbussen på vägen hem hann jag o Linys med det obligatoriska att prata oseriöst med Sussane, medans Sebbe verkade lite trött, snutte då!

I dag var jag hemma hos Mormor med delar av släkten, det var jätte trevligt att vara på kak fika hos mormor, vi är där så sällan nuförtiden! Men det var lite overkill med så sjukt många olika kaksorter innan tårtan ( som man knappt orkade). Jag tror någon räknade till över 10 olika kaksorter, i allafall med storebrors vegan kaka inräknad!
Ja så efter en sådan lyckad släktträff så fortsatte Mamma i väg på en "tant träff" eller något i den stilen, så vi stackars ensamma handlingsförlamade killar firade detta med att äta korvmedbröd och makaroner, en bra kombination som jag kan känna mig skyldig till! Jag fick både laga maten och diska efteråt! Tack lillebror för att du hjälper till!

Ja förensten Åre var jättebra på flera sätt och vis! Kul att åka lite skidor, och det var helt lagom med tre dagars åkning och inte 6 dagar, jag tycker det blir lite för utdraget då. Man slutade på topp då det fortfarande var roligt!
Första gången jag fick åka i mycket nysnö då det snöade hela första dygnet vi var där, det var rätt svårt men vi hade ganska perfekta förutsättningar dagen efter då solen kom fram och backarna var nypistade med all ny snö!

Ända sedan jag kom hem har jag tänkt och jobbat med skivan, eller varit på praktiken/jobbet. Så det var välkommet med lite fritid denna helg som jag gav mig själv i går och i dag.
Jag har en SKIVFRIDAG, att jag ska försöka att inte tänka på den eller att försöka att inte planera den! Så sparar jag det roliga tills i morn!

Kalott?

Det är fredag kväll, glädjen över helgen har hunnit finna sin fasta fattning i kroppen och ens sinne. Nu är det helg på riktigt! Inte sån där låtsas helg jag inbillat mig yrvaken flera mornar i rad denna vecka. Det är till och med långhelg!
Att avnjuta fredagkvällen med skogspromenad med Sebbe och våra respektive hundar före middagen var en trevlig start på helgen, även fast mina pyjamasbyxor blev leriga och att både jag och Rasmus fick kämpa med varandra. Det kunde i allafall sluta i att jag och Mamma tog ett enhetligt beslut under middagen att vi ska anmäla oss och Rasmus på en hundkurs, jag har erbjudit mig att ta mig tid till detta varje tillfälle!
    Ja och middagen satt fint, gott grillat kött, klyftpotatis, snål sås från pulverpåse och ett ganska så gott rödvin satt fint!!

Det blir en fin vår, jag tänker inte tillåta mig själv att tycka något annat! Gamla mer eller mindre lyckade erfaranheter ska inte sätta någon stopp på mina förväntningar och känslor denna vår.

Just nu känner jag mig så mosig och känslosam att jag skulle kunna gråta åt lite vad som helst, men det tillfredställande är att det då inte hade varit ledsna tårar!

Alive?

Ja där sitter jag, tillbakalutad, det är ganska varmt, kvavt och trångt. Jag är trött, jag har ont i magen och jag längtar hem. Ljudet byts från rock till "80tals disco", det är en tryckare.
Solen hittar sin väg fram till mitt ansikte, ögonen kisar automatiskt av det starka ljuset och välkänslan sprider sig i kroppen, ett leende visar sig på mina läppar, ett litet leende men ändå ett sant leende! Tänk om de coola fjortis killarna ett par platser bort hade hört vad jag sitter och lyssnar på! Den lite förbjudna, "jag skiter i vad ni tycker i min egen hemlighet" känslan uppenbarar sig och välkänslan sprider sig lite ytterligare. Jag sitter där,och känner verkligen att jag lever! Och jag njuter av att leva, allt känns bra!
Tack för den fina vädret denna vecka har begåvats med! Sol, värme och VÅR! Man vill bara ställa sig och insupa solen och värmen så mycket man kan med sin påklädda kropp! Det är vår och jag mår bra!

Sunday night

Men det var en trevlig helg! I fredags så var jag hemma och slappade i brist på ork och lust att göra något annat, men då lovade jag mig själv att jag skulle träffa kompisar/människor på lördag kvällen. För jag har börjat känna att man inte direkt får fler kompisar utav att vara hemma och umgås med sig själv, utan snarare färre!
I början av kvällen satt vi o pratade lite och drack vin och det var jätte trevligt. Sen gick vi hem till Carros kompis Carro som fyllde 18. Där var det födelsedagskalas och det var kul, lagom mycket att dricka och jag fick ju sällskap med mig hem i form utav Thor *blink blink*. Det var rätt kul och annorlunda att träffa så många man kände igen från högstadiet och i vissa fall även fritids! Det var så trevligt att vi blev bjudna på fest helgen efter också! Men då kom jag på att jag är bortrest då ju! Det ska bli kul att komma upp och åka lite skidor! Jag borde ta och kolla över mina överdragsbyxor, handskar och allt sådant någon dag i veckan.
I dag var ja o lillebror samt Mamma på Jula för att köpa arbetsskor åt min lillebror till sin stundande prao på bilia, jag förstår verkligen varför pappa kan vara på såndana gubbdagis i flera timmar och glömma bort tiden. Fan vad mycke grejer det fanns att kolla på. Nästan allting var intressant, till och med traktorsitsarna man kunde köpa för under 600kr!

Turen med lillebror och mamma resultarde i ett par inneskor och årets första uteskor. Men de va ju så pass billiga att de lär gå sönder ganska snart! Så jag firade de nya skorna med att slänga ut lite av mina skor eftersom mamma och pappa ganska frekvent klagar på att de är för mycke skor i hallen.

Jag måste verkligen städa mitt rum känner jag! Pappa och mamma har upplyst mig om att det var ett par veckor sedan sist och ja det är verkligen dammigt, jag tror jag ska fira måndagen med denna sysselsättning!
En kul grej med måndagen blir i allafall att jag ska till optikern, förhoppningsvis får jag se hur mina lumpen glasögon bågar kommer se ut, samtidigt som jag får ett nytt synrecept så jag kan beställa glasögon från internet. Jag beställde hem totalt 7 olika bågar från två olika internet firmor för att testa då jag är väldigt sugen på att ha ett par extra glasögon som jag kan turas om i mellan med. Jag kanske överskattar bågarnas utseende ganska stort nu när jag gått och tänkt på de men de känns bara bättre o bättre. Hoppas det inte blir någon besvikelse sen när de anländer. En annan kul grej som förhoppningsvis anländer i veckan är min nya mobil, jag har gått och tveckat rätt länge nu men när min joystick på mobilen börjar gå sönder tyckte jag det var dags. Ska bli spännande att få den nya för lite prylbögsgener har jag helt klart!

Värsta dilemmat i dag när jag och mamma var o handlade! Både Sara och Mela satt i varsin kassa! Det blev Melas kassa denna gång. Haha viktig info!


Mjuktennis på idrotten i morgon första lektionen, gud vad jag längtar! *NOOT*

Vår deprimerad?

Jag är nog så extremt skoltrött man någonsin kan bli just nu! Jag har två intensiva skolveckor framför mig sen har jag bara några kurser kvar som är igång ända tills studenten. Tänk vad skönt det ska bli, men de tre proven som står i mellan mig och praktiken känns oövervinnerliga. Och att försöka planera skivhelvetet samtidigt, JAG ORKAR INTE.
Hur har det gått med flaket t ex? Blev det bokat nu när vi var 10st som bestämt oss för ett flak? Eller börjar folk planera annat?
Jag fattar inte hur man kan vara så trött som jag alltid är i skolan! Jag sover ju faktiskt minst 7 timmar varje natt! Och hur fan kunde jag vara bakis i två dygn efter ute kvällen med storebror i fredags? Så farligt var den väl inte. Allt känns fel, kläder, frisyr, skor, beetende. Det ända jag är nöjd över just nu är min ekonomi som börjar känna av de oväntade uppsvingarna jag hoppades på i och med jag sysselsatt mig med lite arbete på senaste tiden. Det var typ det ända vettiga jag gjorde under hela sportlovet! Jag jobbade, tränade 1 gång av 3-4 planerade! Och jag pluggade vid två tillfällen i stället för nästan varje dag som jag hade tänkt mig. Och de två gånger jag satt och pluggade tänkte jag mest bara på annat så jag lärde mig nog ingenting. Sen sysselsatte jag mig med att typ kolla på Entourage (jag har snart sett de tre utkomna säsongerna 2 gånger.)

Jag är försiktig och nästan rädd för att bjuda folk till skivan, jag får för mig att de jag bjuder ska se det som en belastning att typ " Åh varför var han tvungen att fråga?" "Jag måste väl gå för att inte göra honom ledsen". Men egentligen är väl en inbjudan bara kul att få? Sen har man inga som helst tvång att gå om man inte har tid eller lust! Varför kan jag inte bara tänka så i vanliga fall?
Jag tycker det känns som att jag rider på mina vänners kompis våg, att jag känner folk utöver mina vanliga kompisar enbart för att jag är deras kompisar. Annars hade det inte varit så många. Men vadå jag går i en liten ganska tråkig klass? Det är kanske inte direkt bidragande till att få fler kompisar. Jag är så mycke knepigare än vad jag själv vill gå med på att jag är!
Jag skulle vilja göra en omstart, från ruta 1. Spädbarn på nytt?