Hur fan blev jag fruw #1?

För er som inte känt oss så länge vet kanske inte att vi är något som vi tidigare valde att kalla Fruar (stavades ofta med w) med varandra och 6 andra grabbar. (Ni andra får en repris) Det hela började med jag (Pelle), BotoxBilly och Linus, då vi var moppe frälsta 15 åringar som alla 3 av en slump hade valt vänn relationen "Gifta" med varandra på ett internet community, vi insåg detta när vi satt på våra moppar och hängde utanför en tjejs hus (hon var faktiskt med ute och pratade). Då kom vi alla 3 ganska fort framtill, att vi inte har nån vidare lust att vara gift med någon man, så varför inte då kalla varandra för fru. Sagt och gjort, och det bara fortsatte, vi utökade vår lilla krets och blev tillslut 8st fruwar.
Det gick så långt att vi alla hade varsin "vigselring" som Linus köpte i Thailand och vi var ett par st som tryckte upp tröjor med texten Fruw #1, ja eller nr 1 var jag, billy och linus, för vi blev det ju samtidigt, sen numrerade vi de andra, efter att de fallit för våran charm eller kanske av grupptrycket. Så vi alla kunde få chansen att skolas tillammans i hur man slutar dricka cider och börjar tycka om öl, tycka väldigt mycket om öl!
Så här ett par år efter fruwarnas storhetstid är det inget begrepp vi längre använder, och det är inte ofta vi längre omnämns med "alla fruwar kommer".
Och nu när jag har fått lite distans till det hela och förmodligen påverkats en hel del av mina arbetskamrater så tycker jag vi var roliga men lite störda som gick så all in på hela fru-grejen, men varför inte, det är inget jag ångrar och vi  finns ju ändå där, och vi är fortfarande vänner, även fast mycket har hunnit hända i våra liv sedan vi senast presenterades som "fruwarna". Men att vara en fruw gav inte bara en krånglig sak att förklara för dina föräldrar och andra i din omgivning som undrar varför dess heterosexuella son nödvändigt måste kalla sina killkomipsar för sina fruwar. Det gav också mycket mer än så, vi blev alltid bjudna på fest allihoppa, det blev lite alla eller ingen, oftast alla! Tillsammans var vi ett sammansvetsat kompis gäng som tillsammans växte upp och blev de vi är idag.
Men ikväll är det iaf dax vi ska träffas och umgås, tanken var att alla 8 skulle grilla dricka onyttiga mängder rödvin bli fulla och lagom fyllesentimentala, två har fått förhinder men 6st blir vi och det ska bli riktigt kul!

Det får vara värt lite ont i huvudet och grönsvarta toallet besök i morgon.

Jag kanske t om slaggar hos Botox om jag inte orkar åka hem till Näsbypark när vi ändå är i Visinge.

Hade tänkt lägga upp länkar till pixbox och picassa där vi har kvar massa bilder från när vi var mindre, men de hittar jag inte, eftersom jag glömt adresserna!

I natt

fick jag större förståelse till de som vill ifrån Täby....