Dagis

En del människor måste man behandla som små barn och lära de de mest elementära saker.....

image46
image47
De får tycka att jag är barnslig, det kommer jag ju säkert själv tycka att jag är i morgon, men nån måtta får det väl va?

Skitkorv

image44
image45

Du kommer få sota för det här....

Nostalgi mitt i flytthets




Ja då har min flytt gått, jag bor nu i Täbykyrkby tillsammans med min storebror och hans katt.
Under dagen då jag packade ner mina saker i flyttkartongerna så hittade jag min nostalgilåda, jag kunde inte låt bli att ta kort på några av sakerna jag hittade där i.
Mitt datakörkort, jävligt ballt! Sen en av mina dagböker där det faktistk fanns med en riktig kärlekslista!
Jag hittade också min DJ-bricka från fritidsgården myran där vi var djs på mellanstadiet, mitt dj namn var Percy.
Haha jag var en sån där kille som läste kamratposten när jag var liten, efter ett tag skickade jag och min lillebror in annonser för att få brevvänner, jag fick faktiskt några jag höll kontakten med, 1 av de träffade jag till och med, det var mest bara läskigt men ändå mysigt minne så här efteråt. Jag fick också ett brev från två tjejer som inte kan varit allt för seriösa när de skrev det, om det ens var två tjejer? I allafall satte det många tankar i mitt lilla huvud, de ritade ju faktiskt hjärtan i brevet......

image40image41image42image43

Nu ska jag klättra upp i min rangliga loftsäng och sova gott.

Gudfadern

Jag har nyligen blivit förfrågad av släktingar om jag skulle vilja bli Gudfar åt min yngsta kusin Erik. Jag blev så klart jätte hedrad och kunde inte annat än tacka ja! Det känns vuxet och spännande, även fast det förhoppningsvis bara blir en formellsak så känns det spännande!

image39



Bild tagen från http://www.etontshirt.co.uk/images/brando-godfather.jpg

Familjen- Kom säger dom



En lika bra låt och en likabra video dock kan jag inte lyssna på låten utan att tänka på dansen...

Familjen- Det snurrar i min skalle



En bra låt med en genial video, jag kan inte sluta lyssna....

Garantifel

Efter att ha haft ont i fötterna mer lr mindre varje dag i 2 år kände jag under allt promenerande i Rom att det inte funkade, mina fötter fungerar inte som de ska, det ska inte göra så här ont att gå.
   Jag tog mig i kragen och åkte till doktorn på måndag morgon, doktorn kunde genast konstatera att jag inte hade någon hälsensinflammation som jag gått och trott, utan det verkar i stället vara något som heter "hälsporre".
    Jag googlade det i går och blev då genast väldigt nedslagen, läste om personer som har så ont i sina fötter att de knappt kan gå trotts speciall tillverkade inlägg i skorna och efter behandlingar som inte fungerat.
     Tanken är att jag ska till en Sjukgymnast på Fredag och prova ut bättre skoinlägg, så det är skoinlägg och joggingskor som gäller inom en överskådlig framtid.

Jag som avskyr joggingskor, jag som nästan föraktar joggingskor som används utöver träning...

Men jag har svalt min stolthet och går nu runt i sådana skor, visserligen bara på jobbet men fötterna orkade med hela dagen!

"When in Rome"

Kortfattade iaktagelser under mina dagar har i Rom, var hotellstadare verkar ha jobbat dygnet runt sedan vi kom hit i torsdags eftermiddag, visserligen har han sakert hunnit vara ledig ocksa, men i morse var han har nar vi gick ner till frukosten, och han springer fortfarande runt har, det ar sa att man vill halla om honom och saga: Tack for att du orkar.
    Under en kaosig middag pa en valdigt hogljod resturang satt jag med ansiktet riktat mot ett fonster vid gatan, dar satt ett ungt amerikanskt par, en tillsynes normal kille med en sot tjej, det som far mig att bli arg ar att killen under den dryga timme vi var dar hela tiden sitter och pratar med en japansk herre som maste varit 40+ de pratade om baseboll och en massa ovidkommande saker medan killens flickvann satt dar och forsokte vara med i samtalet, hon sag bara mer och mera uttrakad ut, jag kande att den amerikanska killens behov av en pungspark blev storre och storre, hans skrev attraherar mina harda skor.

Nu ar det dags for mig att sova.


Dygn ett som sambo med storebror

Ja till en början gick vi och la oss allt för sent, bror hade sovit på dagen så han ville kolla klart en film på datorn innan han skulle sova, och eftersom min säng står i vardagsrummet var jag snäll och lät honom kolla klart på filmen, jag kände att en konflikt första kvällen inte hade varit lägligt.
    Att gå upp efter en kort sömn i min allt  ifrån stabila loftsäng var jobbigt, det blev inte mycket till frukost eftersom det inte fanns mycket till föda frukostmaterial hemma.
   Väl framme på jobbet gjorde jag ett statoil stopp, med lite frukost i magen och 43kr fattigare var jag så redo jag skulle bli denna dag.
Väl hemma hade klockan flygit i väg, jag var jätte hungrig och helt matt, hade tidigare pratat med Mamma på telefon som skulle ringa upp med ett recept jag ville använda mig av i kväll, när hon aldrig ringde så ringde jag upp och försökte att inte vara otrevlig, fick då receptet och insåg att jag behövde mjölk till det, så jag fick springa ner till Ica och köpa mig mjölk och tillslut blev maten färdig.

Som en sammafattning så kan man väl säga att jag nästan började gråta för att jag var så hungrig samt att jag sov på tok för lite första natten.

NU är det dags för mig att bevisa att jag faktiskt är vuxen.

Vuxenpoäng

Sitter hemma hos min storebror, eller tanken är att det från och med nu är hemma hos oss, jag ska dela hans 2a med honom, jag bor i sovrummet i en ranglig bättre begagnad loftsäng från ikea, som vi kämpat för att få ihop, synd bara att det att alla skuvar inte gick att få dit Så jag hoppas jag överlever natten, och kommande nätter!
   Än så länge bor jag bara här på prov, ingen seriös flytt har ju hänt, jag packade bara in sovsaker och lite extra kläder i jobb bilen och sen åkte jag hit, tanken är att jag sover här tills på onsdag, då åker vi hem till familjen för att gå upp tidigt och åka på mammas 50 års resa ner till Italien, det ska bli jättekul att komma iväg med familjen.
   Min tanke sen är att om jag och storebror inte gått varandra på nerverna allt för mycket under mitt provboende den kommande halvveckan så kommer jag sucksesivt börja flytta över en del möbler och alla kläder hemifrån, sen bor jag här på riktigt.
    Det känns vuxet....