Vad fan är det där för katt?

Tänkte jag i morse när det helt plötsligt fanns en katt i lägenheten jag jobbade i, såg inte att den kom in genom den öppna dörren så jag undrade om den kanske först gömt sig när jag kom in i lägenheten, den verkade ju hem tam men inte fan kan jag lämna en främmande katt i lägenhten när jag går därifrån. Katt på köpet i bredbands installationen tillhör ju inte vardagen. Så jag gick och frågade en annan kund som var hemma om det brukade gå runt en svart katt med vit mage och det brukade det, den brukade tydligen ofta vilja komma in för den är sällskapssjuk, så jag börjar försöka få med mig katten ut ur lägenheten, springer runt som fågelturken och får tillslut tag i katten och bär ut den och ner för att släppa ut den ur porten, då smiter den in i en annan lägenhet och jag får göra om samma grej!
Lite senare får jag höra att det funnits en katt i lägenheten mitt i mot som hade smitit ut, eftersom min kollega oxå hade dörren öppen. Han får tag i katten och stänger in den i ett av rummen, men det skulle fan inte förvåna mig om de vart fel katt!
Om det vart så lär vi ju få höra det ett antal gånger framöver! Sen avslutades dagen med 1,5 timmes övertid så nu ska jag sova och det ska bli skönt!

Jag har ont.....

.... i huvudet! Men jag har druckit alkohol, så jag tar ingen värktablett, alltså har jag alternativen.... Stå ut med smärtan?    Dricka lite mer?

Dricker jag mer kommer jag bli bakis, ligger redan på gränsen... känner att en öl inte kan skada.
Nu är det bestämt jag tar en till öl, en mellan öl och en bit namnamn bröd jag fick med i en fet doggybag från 60årsmiddagen jag var på ikväll. Träffade Jon, Frida och David som jag var på festival med i somras, har bara träffat några av de nångång sedan festivalen så det var riktigt kul, vart hastigt eftersom jag skulle ta tåget som gick och de gicka av tåget, lyckades ändå trycka min hand i Davids ansikte, fail!
Sen åkte jag hela vägen hem till näsbypark utan att ens tänka på att jag ville lägga upp benet på det andra som jag alltid annars gör när jag åker roslagsbanan ensam, men jag satt och chattade på facebook iof, så helt ensam var jag kanske inte.
Min grymma doggybag jag fick, när jag skulle ställa in burkarna i kylen så fick jag pressa och va lite initiativrik ändå ramlade en av burkarna ut och splattade ut på golvet, såg ut som om nån ätit curry och sen bajsat på sig, inge vidare.. Bara att torka! (Inte rumpan)

I helgen utöver att skriva smått pinsamma blogg inlägg ska jag försöka bli frisk från förkylingen jag fick för en vecka sen, alltså tveksam utgång i morgon, beror helt på dagsformen och tagget! Men känner jag mig själv och tegel själv så ses vi där!

Sov gott!

Jag hade tänkt.....

..... att blogga igår och idag men jag har skrivit körjournalen, som jag nu insåg att jag missat att skicka in till jobbet.
Att skriva den är det värsta med månadskifte, nästan värre än att betala räkningar! Så nu har jag inte ork eller tid längre men nu har jag iaf en bra bok att läsa när jag går och lägger mig och inte 1984 som jag bara läst för den goda sakensskull, för den va rätt kass!