ågren

är just nu min följeslagare, saknar den underbart nöjda känslan jag hade tidigare!

underbara liv

Just nu, exakt just nu i denna sekund och den närmsta tiden har jag gått runt och mått så jävla bra!  Okej att vi senaste tiden har festa allt för mycket, men det känns som om jag får ha en lite vildare tid just nu! Jag gillar det faktum att jag är bakis och jag står ut med faktumet att jag halkade omkull igår, det känns som ett litet pris för en sån otroligt bra kväll, just nu gillar jag verkligen livet, ja gillar det faktum att jag ska jobba i morgon och jag gillar dig käre läsare!

en sak jag alltid funderat på...




Okej att hela täby komvux ser ut som två stora byggbaracker man målet och ställt ovanpå varandra, men hur tänkte man när man sätter in toalletten snett?

Mitt liv som vandal

Många tror att jag alltid varit den blyga, tysta och försiktiga killen, men jag kunde vara en riktig liten vandal när jag var liten, jag har till och med bildbevis från mitt största och ända offer:



Den här bulten tog jag bort från ett bord som satt i en inomhus lekplats i Täby Centrum.

Förlåt så här i efterskott, jag var inte ens nöjd när jag gjorde det!

Nostalgi tripp- Mitt liv som hip hopare

Börjar så smått dela med mig av de saker jag känt störst nostalgi över då jag gått igenom och rensat pojkrummet, det kanske låter som om det är färdigt, och njaa det är en hel del kvar om man säger så! Men iaf för er som inte känner till det så har jag varit hip hoppare engång i tiden, vi var riktigt hard core hip hopare, bar wu-tang kläder lyssnade på amerikansk rapp, "skissade graffitti" och var allmänt fjortis förvirrade.
    Så här i efterhand inser jag att jag aldrig någonsin gillade musiken vi lyssnade på, men jag var en i gänget och då gillade man ju så klart hip hop, synd bara att denna själv plågan gjorde att jag knappt gillade musik förens flera år efteråt! Tror det var nångång i högstadiet som jag verkligen började gilla musik och inte se det som något påtvingat. Jag och Björn skrev hip hop låtar tillsammans, det blev väl 1,5 låt eller något- vi försökte hitta på ett band namn Björn föreslog att vi skulle ha MC med i namnet, men jag tyckte inte det funkade att ha något som låter som motorcycklar i något så bra som vårt bandnamn.   Strax därpå blev Boomfunk MC´s stora och jag insåg snart att MC´s används av många andra också.
     Iallafall så var min och Björns stora hitt något vi planerade mycket och länge, vi hade till och med kommit på en scenshow, i slutet av låten skule vi tappa byxorna, det liksom passade till låten. Känner att det kanske är dags att publicera texten, men jag är nog inte riktigt redo, vill suga på den här karamellen lite mera.

Istället kommer här bilder på hur jag skissade i min Ritbok i skolan, vi började tidigt vi!


Det var inte lätt att växa upp på gatorna i Vallatorp!



HGC var vår förkortning över vissa känslor för en lärare under mellanstadiet.






Nu kanske det inte verkar så häftigt att skriva myran i grafitti, men den här gjorde vi faktiskt på riktigt, och täby kommun betalade för färgen!!!





Tillslut ett självporträtt, självklart var byxorna större, mycket större!


Trotts att jag och Björn helt klart hade talang för hip hopen så blev det aldrig något framträdande med vår klockrena låt, orginalet har nog försvunnit också, den texten jag hittade är en senare modifikation som jag tror hade slagit ännu större!

Nästa nostagi- inlägg blir mera utlämnande bildbevis på mitt liv som vandalist!

Tack så länge.

Tillbakablick

Nej det blir ingen årskrönkönika eller liknande, sa tidigare att jag såg framemot att skriva om året som gott, det har varit ett bra år, det har hänt mycket, det största i mitt liv är nog flyttarna, jag sitter här och kollar bilder på min storebror, känner en stor saknad, vi ses ju kanske varannan vecka iaf, men vi bor inte längre ihop, som vi gjorde Storebror, jag och hans katt där borta i Täby Kyrkby, i den gamla omoderna ostädade lägenheten som vi trivdes så bra i. Saknar katten, storebrorsan och lägenheten. Jag har det bra nu, men jag kan inte låta bli att titta tillbaka på mitt första boende, och platsen där jag och min storebror lärde känna varandra på nytt på ett närmre sätt. Känner paniken över att aldrig mer uppleva det igen, men inser att det är onödigt, orka, vi har gått vidare och vi har det bra båda två. Men jag saknar det mycket och blir tårögd.


godnatt.


Med ödet som arbetsgivare

Spelar jag denna kväll min roll som den bittra rumskompisen, jag klagar på att musiken är för hög, går och sänker den om och om igen, säger att det skriks för mycket på balkongen.... Beter mig som en riktig bitterfitta! (ursäkta ordvalet!).
 Jag känner mig jätte tråkig, men det är min lägenhet, jag bor här och jag är stolt över mig själv att jag ändå är den som sitter på rummet, framför datorn och håller kvar i mina värderingar istället för att göra sånt som andra kan tycka vara okej, medans jag själv inte ens kan stava till okej i den meningen.

      Okej att jag under min nyktra kväll tog en öl och 2 glas vin för att försöka smälta in i mängden lite grann, kanske gå från as-lame till tok tråkig.

Men ärligt talat, vad fan gör det om hundra år?

Nu ska jag snart lägga mig och läsa en bok (som jag hoppas snart tar slut för den är ganska lame).

Sov gott.

(hade jag orkat hade jag lagt upp det jag skrev om i förra inlägget, men nu är jag lite för trött!)


Snart.....

..... så kommer hela den här slumrande bloggen vända, jag ska bjuda på mig själv, mer än vanligt. Har nämligen så smått fortsatt plocka i mitt pojkrum, hittade en hel del nostalgiska saker, men det bästa är rent guld, "skisser" och två rap-låtar från min period som hip hopare, jag var nog världens sämsta, vill helst elda upp detta och aldrig visa det för någon, men hur kul är det?
Jag ska bjuda på mig själv.


Snart kommer det upp här i bloggen... snart!

Jag är nog världens..

... sämsta Gudfar! Jag glömmer att ringa och gratulera min egen gudson på hans födelsedag! Istället är jag full och dum, fy fan för mig!

för att...

.. ankyta till det sms jag snart ska skicka till björn....


hade jag vetat hur, så hade jag gjort det!