en del..

kvallar vill jag inte vara med, da funkar jag inte, kan inte tagga till och festa, vill inte och borde inte.. detta ar en san kvall sa jag gick hem... i morgon ska jag daremot tagga till skiter i om jag ska behova vara fullast for att vara taggad, da far det var sa!

Resig

Väskan börjar bli packad, den sista tvätten hänger på tork för att sedan packas ner, det mesta på min to-do lista börjar bli avklarat ska strax ut på ärenden men sen är jag färdig. Då är det bara att sitta och vänta, se framemot en sömnlös natt för att sedan gå upp före 4a. Jag ser framemot att resa ner själv, lite eget äventyr! Jag får lyssna på gammal musik eftersom jag varken haft ork eller lust att få min ipod att fungera med datorn.
   Ska iof förbi biblioteket så nåt att läsa borde jag ju få tag i.
Någon vidare resfeber har jag inte men de senaste dagarnas opeppade tankar börjar sakta skingras, det ska bli skönt att åka ner till värmen, där ens ända problem är om ölen hunnit bli kall och att man inte ska vara för länge ute i solen utan solskydd.
   Nere på Kreta ska jag leva i en bubbla, i den bubblan ska kreta och en bit av medelhavet få vara med, jag sa totalt ignorera allt annat.
     Jag hoppas att mina kära vänner som redan varit nere en vecka har laddat kylen full med öl, för nu ska det bli hårt!

Det finns en gud!

Det måste det ju göra!

http://www.expressen.se/noje/1.1238284/alexander-bard-sadlar-om-till-politiker

ELLER?

Utekväll...

Ibland funkar det bara inte för mig att gå ut, är jag otaggad från början och försöker ändå går det bara inte, jag har ingen riktig medelväg "på krogen", antingen dricker jag och har kul eller så dricker jag inget/lite och känner mig bortkommen.
Igår kände jag direkt att det skulle bli en bortkommen kväll, jag åkte ju bara dit för att ge Björn sällskap så det kändes så rätt när jag bestämde mig för att åka hem. Att jag då träffade Evie och Bea som jag inte träffat på jätte länge gjorde att jag ville stanna kvar lite till, Bea är en sån människa som man bara träffar i bland och då vill man bara stå där och njuta av sällskapet.
Men jag började min resa hem, att de spelade min absoluta favorit låt nu (förutom vampyr) The Embassys State´08 när jag gick till garderoben så det kändes lite som en utmaning.
Att jag fick vänta på tunnelbanan i typ 20 minuter och bussen lika länge kändes surt, men inte så farligt ändå. Jag är nöjd att jag åkte dit för att sen inse att jag inte hade fått ut så mycket av att tvinga mig själv vara kvar och försöka dricka lite.
Home it was

Semester underhållning

Jag har hunnit ha semester i en vecka nu, och jag har hunnit festa 3 gånger, och nu sitter jag och dricker öl igen, men i kväll ska det bli lugnt!
    Men jag har inte bara festat jag har slappat också, slappat rejält! Sen var det ju det där med pojkrummet som jag började röjja i.
   Från och med i morgon börjar iaf kreta förberedleserna jag panik pressar solarie för att inte komma dit som en blekfis, jag ska börja tvätta och gå igenom vad jag egentligen ska ha med mig!
    Sen blir det grönan på måndag det ska bli kul, länge sen jag var där! Ska bli kul att träffa My också.
Nu ska jag fokusera på min kärevänn björn och ölen.

Pojkrummet.

Är ett begrepp jag inte tidigare velat närma mig, men nu måste jag konstatera att mitt rum hemma hos mina föräldrar är ett pojkrum, ett eftersatt och överbelamrat pojkrum. Jag som mellanson hade oturen att få det största rummet bland oss bröder, alltså har jag automatiskt fått härrbärgera alla gemensamma böcker, tidiningar och tillviss mån även leksaker!  
     Gamla data skärmar, gamla tvspel, bilbanor och så vidare, jag har även äran att få förvara familjens extra stolar, jag har tidvis haft ett 4st stolar som automatiskt började fungera som klädhängare, nu ser jag till min glädje att det bara är 1 stol kvar, vet inte och vill inte veta var de andra 3 tagit vägen. Däremot hittade jag en stor pärm proppad med hockeybilder på mitt skrivbord i går, vad fan gör de där egentligen? Det har ju inte varit det minsta intressant med hockeybilder på många många år!  Jag är övertygad att det är den överbelamrade klädkammaren som man kommer in i från mitt rum som är boven till mycket, hockeybilderna är det nog någon vänlig själ som lagt ut när de letat efter något annat, tack för att du lät de ligga kvar!
   Nu tänker jag ändra taktik, nu blir det sopsäck och våldsstädning, jag inledde försiktigt och försökte källåtervinna allt, men det tragiska är att vårt återvinningssystem funkar så dåligt att jag måste sitta och åka till hagbytippen om jag vill återvinna platsen i en gammal luftpump.

ÄR det så här en vuxen semester känns? Då jobbar jag hellre! Men det får bli några besvärliga dagar nu, men det blir skönt när det är färdigt!

Semester

Det är första gången jag har semester någonsin, jag har ju inte tidigare jobbat för att sen få ledigt utan i stället jobbat då jag fått ledigt från skolan. Men nu har jag min livs första semester, jag har 3 underbart lediga veckor framför mig! Hitills sen semestern drog igång i fredags eftermiddag har jag bara hunnit med att dricka, vara bakis, börja dricka igen och käka kebab. Men jag har också hunnit fira jonas 20 årsdag och lyssnat på Markus Krunegård- Jag är en vampyr på repeat!
     Något jag måste ta tag i nu under semestern är mitt rum hemma hos mamma och pappa. Det är så mycket jag skulle kunna slänga ut, ska jag någonsin kunna komma in igen med mina saker måste det först rensas, sen hade det ju inte varit helt fel om vi kan få upp en ny tapet på väggarna!
     Nu när jag tackade nej till lägenheten så vill jag ändå göra nåt åt rummet, för om jag verkligen ska flytta hem igen och bo där i 2 år medans jag pluggar vill jag trivas.
     Jag skulle vilja sola i dag egentligen, försöka bli lite mindre kritvit inför kreta resan, men det är ju en dag i morgon också.
Min favoritlåt just nu, förutom Krunegårds vampyr är lätt The Embassys -State´08. Eller som Amy Diamond sa på p3 häromdagen State´08 med låten The Embassy, där sjönk du i mitt anseende.

oväntat dilemma

Jag finner mig själv i ett dilemma jag inte väntat mig att hamna i, ofta jag skulle komma nånvart i bodstadskön och få ett erbjudande med en lägenhet.
Det komiska är att både jag och mina föräldrar sagt att jag INTE ska bo på flygkårsvägen. Men sen när jag väl får erbjudandet så vill jag, mina föräldrar tyckte helt plötsligt att det kanske var en bra idé. I dagsläget kan jag välja på att ta lägenheten, köpa mig shitloud av möbler och flytta in första dagarna i augusti, för att sen festa och ha fest så länge jag vill bo där, i lägenheten finns ett stort förråd och en stor klädkammare, vilka jag funderar på att ha som tema rum, typ disco rum och schlager rum. Jag skulle ha plats för att bygga en bardisk, jag skulle ha en balkong med plats för bord och stolar, en balkong jag skulle våga grilla på!
Jag skulle däremot inte ha råd att spara på samma sätt som jag gjort sedan jag började jobba, det jag har att välja på är att spara för framtiden för att ha fint en bra kontantinsatts till lägenhet då jag pluggat färdigt (tänker börja plugga nästa höst), men då får jag nöjja mig med att bo i storebrors andrahandslägenhets vardagsrum eller hemma hos mina föräldrar.
MEN om jag skulle ha en inneboende i hyreslägenheten, då skulle den bara kosta lite mer än vad mitt boende hos storebror gör, då skulle jag fortfarande kunna spara en del, så om du är sugen på att ge dig in på flygkårsvägen med mig, säg till innan fredag! DÅ får du mer än gärna bo i mitt vardagsrum, så kan vi kramas godnatt och jag kan laga frukost på söndagar!

Det är dags

Här kommer det, min stora kungörelse, om jag inte funnit något som liknar kärlek då jag fyller 21 ska jag på min födelsedag börja nätdejta.
   Lite tragiskt men när mina föräldrar börjar antyda att det kanske kan vara en idé då känns det som om min ensamhet är så stor att något drastiskt måste göras.

Och vad gör du på fritiden?

fan vad jag hatar den frågan, vad kan man svara utan att låta klyschig eller otroligt ointressant.
Jag vill ha en hobby, inte bara för att ha ett bra svar på frågan, utan jag vill ha något att brinna för, något jag verkligen gillar att göra.

Jag skulle vilja ha en sån här hobby, det här är nog det häftigaste någonsin: