biggest fail ever

Jag hatar att snooza, kan hålla med de som tycker att det är ett bevis på att man är en lat människa med dålig kontroll, men kom igen, jag snoozar varje morgon, vad jag än har inplanerat dagen efter.
    Senaste månaden har jag haft en svacka då jag precis bara gått upp innan jag ska åka iväg och knappt ens hinner ta med mig frukost att äta på vägen/framme på jobbet, om det nu finns något i frukost väg hemma så klart!
    Iaf så i kväll fick jag tecknet på att det måste bli ändring, jag måste skärpa mig igen, jag trivs inte med att gå runt som en zombie hela dagen och få frågan flera gånger om dagen om jag "mår bra" eller om jag "är ledsen".
    Hur jag nu fick detta tecken, ja i går kväll gick en av våra säkringar här i lägenheten då storebror hade tvättmaskinen igång, inget större problem vi bytte ut den till en ny och sen tänkte vi inte mer på det. Jag la mig försent, som alla andra kvällar och vaknar jätte trött, börjar genast snooza och förbannar att natten var så kort, när jag snoozat 3-4 gånger så tar jag mig faktiskt tid att titta på klockan för att veta om jag börjar bli sen eller inte och ser då att klockan är 00.28, jag undrar hur fan det går till, och klättrar återigen ner från sängen och kollar på en annan klocka, för att se att klockan verkligen är halv 1. Inte konstigt att jag var så trött, men hur fan blev det så här? Jag klättrade ju ner för loftsängens stege varje gång klockan ringde och står där framför klockradion och ser hur siffrona lyser och hur högtalaren skriker, jag trycker på snoozeknappen halvt vid medvetande och reagerar inte på klockslaget....
     Efter strömavbrottet glömde jag att ställa in alarmtiden utan jag hade bara ställt in den aktuella tiden.
Jag klättar först nöjd och sedan förbannad upp i sängen igen och undrar hur fan jag kan förstöra en halvtimmes sömn för mig och min storebror (och granne?) helt i onödan. What a fucking waste!
     Nu är det skärpning som gäller, okej att jag inte pluggat någon matte och knappt städat nåt här hemma, men jag har iaf lagat riktig middag och gjort en riktig matlåda, och jag har diskat efter min middag, men låtit storebrors disk stå orörd.

Jag ska bli seriös igen! Jag måste!

legendary

Den här helgen är så jävla legendary, date-middag med billy igår, vi fick träffa Göteborgs Oskar från kreta! Efter att ha vaknat bakis som fan så sitter jag här nu och ska snart åka in till öl och whisky mässan, smått osugen på att dricka i dag men vadå, legendary it is!

höst.

Just nu känns livet riktigt fint, efter att ha suttit och svurit över matten (hela mitt facit i boken är ett ända stort tryckfel!) Jag små diskade lite och kände att va fan, så här bra har inte livet känts på ett tag. Även fast jag är smått frustrerad över storebrors flytt, så ska det bli skönt att få ta över styret av lägenheten, regelbunden städning och ingen kattlåda känns jävligt bra!
    Sen när billy flytter in till mig ska det bli ungkarls lya, vi ska gå runt i kalsonger hela dagarna och vara köttiga på ett mysigt sätt. Sen ska vi åka och storhandla med glada miner och spela badminton varje måndag.
    Och i sommar ska jag komma iväg på något sätt, om det blir tågluff i Europa eller Australien.
En tanke föddes hos mig i går, jobbet har tecknat en stororder nere i Angola, där man ska dra en kraftledning 18 mil, och jag som utbildades till kraftledningsreparatör i lumpen. Jag ska höra mig för hos chefen vad det finns för möjligheter, eller om de bara tar över folk från el/kraft sidan direkt. Eller om de kan ta över mig från bredband direkt till kraft och sen ner till Afrika.
     Det låter sjukt jobbigt att göra ett sånt jobb i ett annat land, ett varmt sådant! Där man först måste säkra linjen från landminor innan man kan börja jobba. Men ändå, får jag chansen skulle det vara en chans för livet. En sån sak jag själv alrig skulle våga!

Viva

Så här efteråt undrar jag, varför var jag INTE och såg Coldplay????

sjukt




Om denna film inte är arrangerad tycker jag att motorcyckel föraren är den sjukaste människan någonsin.
Stekig jo visst, häftig också.
Men va fan!

flykt..

Det är ledsamt att jag sedan denna vecka började inte klarat av att ta tag i mattepluggandet. Jag var inställd på att göra det i måndags, men då plockade jag upp packningen från helgen och sen blev det inte mer än så.
    Tisdag-  i dag alltså för att kompensera gårdagensflopp var jag totalt inställd på att bara plugga hela kvällen när jag lagat middag och diskat efter mig.
    Nu är det sovdags och jag har inte pluggat matte alls. Försökte i 3 minuter medans jag lagade mat.
Det är konstigt hur mycket saker man kan göra för att undvika det man tycker är jobbigt och tråkigt, så som att plugga matte.
Jag har iaf bäddat rent sängen och lagt upp bilderna från popaganda, äntligen fungerade det.
     Får väl för samvetetsskull kolla lite på matten i sängen, men jag vill mest bara läsa i min bok och sova!

Det absolut värsta måste vara att jag tar viktig matematiktid till att skriva ett blogg inlägg om hur jag spenderat kvällen att undvika matten.

Slå mig eller nåt.

bitvis...

... så älskar jag det här. Man vaknar bakis, snyter sig, dricker öl och äter nudlar sen åkar man ut på nya äventyr!
För jag är en vampyr, som suger och spyr!
men ändå saknar jag min vardag, min tillvaro, den är inte så pjåkig.
kram

Copacabana

I morgon bär det av till Linköping. Jag är taggad, men just nu är jag mest trött! Inte riktigt hunnit med allt jag tänkt göra så matte pluggandet har fått lida. Lektionen var inställd i går pga sjuklärare, då hade jag ändå stressat hem från jobbet, stress duschat och stress ätit middag och stress åkt till komvux där jag möts av lappen.
    Så jag gick in i täby centrum med movtiveringen, jag har inte åkt hit i onödan, så jag impuls köpte ett par kalsonger (y-fronts Superman) de är riktigt fräcka, en scarf och en ny gubbkeps!! Inte lika bra som min gamla, men det är ju variation om inte annat.
    I morgon är begravningen för min arbetskompis, jag åker inte dit, den är ju uppe i hans hemtrakter, men jag tänker fina tankar och hoppas att det blir en fin minnestund.

Sovdags.

skadeglädje

jag har aldrig gillat Marie Picasso, mest eftersom jag tycker hennes namn är larvigt och mest för att jag bara tänker på att jag sett henne i slitz när jag var liten.
    Sen tyckte jag bra mycket bättre om Amanda i idol, men tur hon inte vann det verkar ju inte gå så bra om man gör det!

http://www.e24.se/kvinna/kultur/artikel_671213.e24



Känner redan hur skuldkänslorna börjar komma krypande, pinsamt att det ska behöva skrivas en artikel och uppmärksamma att det inte går så bra för nån, om jag var känd skulle jag inte vilja vara med om sånt.


men rätt åt dig.


eller inte.

statment..

Jag ska resa runt i Europa innan jag börjar plugga.
Jag vill verkligen säsongsjobba på en skidort innan jag börjar plugga.
Jag ska ta tag i mitt liv och börja ha bättre kontakt med mina vänner.
Men nu ska jag gå och lägga mig.

jag saknar......

...min gubbkeps--------------------------------------------------------------------->
mycket, men nu har jag ju en jättefin säkert! tröja i stället! :)

ångest

jag har haft de två mest ångest fyllda dagarna i mitt liv efter att ha haft en riktigt bra helg. efter solsken kommer regn känns det som. Trodde först igår att det bara var bakisångest som förstärktes över att jag inte sovit något, men eftersom jag känt likadant i dag så är det kanske mer än så.
    Nu vet jag ju inte att det är klassisk ångest, men jobbiga känslor jag inte vet var jag ska göra av. Mådde skit i morse, fick kämpa för att vara vaken påväg till jobbet och jag gjorde nog inte så bra ifrån mig väl framme. Påväg hem kom jag på tanken att iaf söka ett säsongsjobb uppe i Åre, chansen att jag får det är liten, och chansen att jag får tjänsteledigt från mitt jobb i tid är också liten. Men det känns bättre och det lugnar min ångest lite. Det händer faktiskt en hel del!