grön banan

Känslan av mogenheten just nu hos mig är ganska stor, jag menar jag har både slutat betala för Vip på playahead! OCH jag lät fru teamet på playahead dö ut! Samtidigt som jag sitter hemma och är ansvarsfull förare åt min mor och far!
Fast i går var ju jag ute och fick roa mig! Vi va på Bandit festen på Snaps, det var en riktigt mysig lokal, men att köa i 45 minuter för att sedan vara bland de första som fick betala 100kr för att komma in och hänga av sig jackan kändes rätt surt! Kvällen till ära hade jag ett par converse kopior som i minusgraderna inte bidrog med någon större värme för mina stackars fötter! Jag får jämna ut det med att ha dunsockor på mig resten av den här kvällen! En av de sötaste servitiriserna jag sett jobbade på Snaps i går I LIKE, hon var trevlig också! Det var kul att gå ut och inte bara höra "klubbhits" utan lite mera rock, men de va verkligen lite för hög volym och ett litet trång dansgolv. Jag släppte aldrig loss och dansade inget till min egen besvikelse men man lyckas ju inte jämt!

Det här med mina film förälskelser har jag struntat i då jag skrivit senaste gångerna men nu har jag ett par förälskelser på lager! Efter att ha sett "You me and Dupree" här om veckan blev jag rätt förälskad i
Kate Hudson, vilket snygg och mysig kvinna hon spelade, lågstadie lärare och allt!
     Men några dagar senare såg jag "Weeding Crashers" och blev hopplöst förälskad i Rachel McAdams karaktär, synd bara att hon hade en sån brat pappa och galen syster! Båda dessa filmer har ju faktiskt Owen Wilson i delade huvudroller, han är ju en bra skådespelare men fan vad jag stör mig på att han alltid ska viska och ha seriösa samtal i ALLA filmer jag sett honom spela i! Men han är fan het han också, jag skulle inte banga på att ha hans frisyr! Men kanske inte hans näsa.

Min pappa är ganska mycket prylbög! Han har på senaste tiden haft en stämpel period, han har köpt fler och fler stämplar som han tycker är jätte användbara! Så han går runt och stämplar datum och annat på allt han får en anledning till att stämpla! Han till och med pratade om stämplar en massa förut! Nu har han i stället övergått till kökstillbehör, när jag kom hem häromdagen så visade sig att han gått och köpt en soda stream  som han varit sugen på nu ett tag, tack pappa för att jag nu kommer ha större möjlighet att dricka läsk! (jag vill inte!) Så köpte han en ny kaffebryggare, jag trodde glatt att mamma och pappa blivit lite mordernare som kanske ville ha en esspresso maskin, men de va ju en vanlig jävla kaffe kokare bara att den var lite fulare än andra! Men pappa är ju nöjd i allafall! Det jag ville komma till var att jag nu ska sätta mig vid tv´n och vänta in Dolp Lundgren filmen som börjar halv 10, med en flaska soda stream läsk och en kopp te! Synd bara att lillebror ska vara så jävla osocial och ska umgås med sitt ex i stället för hans stackars ensamma storebror!

Stolt glasögonorm

I julklapp fick jag mest bara böcker av min släkt, men det tyckte jag var kul för jag älskar att läsa! De bästa böckerna jag fick var en fantasy trilogi. Först tänkte jag men fan jag gillar ju inte fantasy, men jag kan nu bara säga att jag gillar fantasy! I allafall denna fantasy serie, synd bara att det inte är fler än 3 böcker i den!
För att göra lite reklam för denna läsnjutning så heter serien  " Den mörka materian" på svenska och den är skriven utav en herre vid namn Philip Pullman.
       Huvudpersonen i böckerna heter Lyra, hon kommer inte från den värld och verklighet som vi känner till, i hennes värld finns det talande isbjörnar som kallas "pansar björnar" då de har pansar rustningar och är mycket för att strida. Men den största fascinerade skillnaden är att i Lyras värld har alla människor daimoner. En daimon är som en bit av ens egen själ fast en utomkroppslig själ som har ett starkt band till sin människa. Daimoner till unga personer kan förändra sig men när barnen blir vuxna så väljer daimonerna en slutgiltig form som de sedan inte kan ändra sig ifrån. För Lyra var en värld med människor utan daimoner helt främmande, läskigt och äklande.
      Jag skulle vilja ha en daimon, en kompis som är en bit av mig själv, som kan dela mina innersta tankar och känslor, och beskydda en när man är sårbar! Under tiden då jag läste denna serie så hade vi ett par festkvällar och jag började vid minst ett tillfälle förklara för Björn hur himla bra det hade varit att ha en daimon!
En annan kväll då jag var lagom i gasen kom jag på vad som är just min daimon. Mina glasögon är min daimon! Kanske inte just mina glasögon, men mitt synfel är en del av mig och en del av min daimon!
     Då glasögonen blev immiga när man kom in i lokalen från att ha varit ute och luftat sig, så jag blev tvungen att hålla glasögonen i handen eller sätta de på Billy och då jag gick runt där inne på Soundclash utann mina glasögon insåg jag hur mycket jag saknade de, hur mycket av just mig de faktiskt är. Nu får man ju inte den känslan om man har linser, eftersom man inte blir påmind på samma sätt! Av samma äkliga huvudvärk! Då jag inte längre kunde ha mina linser längre tyckte jag det var jätte tråkigt, och det gör jag fortfarande. Jag skulle för några år sedan aldrig kunna förstå att jag skulle kunna säga och tycka så här men just nu kan jag ändå säga att jag älskar att ha glasögon!! Glasögon har varit en del i min vardag ända sedan jag var fyra år, och tacka gud och tidens utveckling för att glasögonen har förändrats sedan dess, men samma funktion fyller de, en funktion jag verkligen behöver! Jag tycker att fler människor borde ha glasögon! Kanske inte personer utan synfel, men alla ni där ute som jämt använder era linser, damma av era gamla glasögon någon dag gå ut, njut av hur skönt det egentligen är att vara en glasögonorm!
Jag tycker att på tok för lite tjejer har glasögon, det är jätte snyggt och gulligt! Glasögon till folket!

Sunshine

SÖTIS

Tack för att du gör en jobbig dag bättre!

Nödraket

Äntligen är det helg igen! Jag inleder helgen med att jobba i över 5 timmar efter skolan, sen åker jag hem, men på vägen går jag in på ica för att köpa några folköl. Jag ser till min glädje att Mela jobbar och sitter i kassan. Detta ger mig en glad känsla som ger mig ett leende då jag går igenom affären.
     Efter att ha ätit middagen och pratat med mamma så inser jag att jag itne orkar åka in till stan för att gå på pub med grabbarna för att sedan åka hem och lägga sig i någorlunda tid för att gå upp kl.9 i morgon. För i morgon ska jag åka in till stan och hjälpa en "kund" med sin dator. Jag vill ha lööön!
     Det som varit kvar av kvällen efter min sena middag fram tills nu har jag spenderat genom att duscha, kolla på halva American Pie The Naked Mile, druckit mina nödraketer och toppat med en kopp te och en delikatoboll. Fett gott! Nu kan jag gå och lägga mig med en nöjd känsla i kroppen.
     Mamma som var och handlade i går blev genast väldigt delicatobolls sugen så hon köpte havrebollar, för att sedan inse att de inte alls var lika gott, så i dag när pappa var och handlade fick han se till att köpa ett storpack med riktiga. Så ja nu har vi delicato och havrebollar hemma alltså. Men nu när jag ätit en av varje ska jag inte ta någon mera! ( Det lär ju gå bra.)
      I dag såg jag den tardigaste bilföraren sen julafton, jag tog 615 ut ur Gribbylund för att sen sitta o vänta på 524an vid Shell macken. Där står det en röd sedan med en man och en kvinna utanför, de står och packar om allt de hade i bagage utrymmet och tar på och av en navkapsel bland annat. Sen när de väl åker i väg så åker han försiktigt som bara den, bromsar lite försiktigt då och då. Förmodligen hade han nåt problem på bilen och ville se hur bromsarna reagerade? Men då borde han haft lite mera fart för att kunna märka det? När han väl körde ut från macken så slog han på sitt halvjus och rullar sakta i väg.
Kanske 5 minuter efter detta kommer min buss och jag hinner åka med den förbi nästa busshållplats där samma bil står parkerad igen. Mera problem med bilen? När min buss sedan kom till min ändhållplast så hinner jag inte mer än kliva av och se bussen åka i väg förens tardbilen kommer och kör mot rött men ganska så sakta på 70 vägen? Om man inte har bråttom kan man väl låta bli att köra mot rött?
      Jag hade kunnat bli hämtad från jobbet om jag ville, men jag valde att åka runt och göra ett krånligt bussbyte för att spara mijlön. Bussarna går ju sina turer ändå, det påverkar miljön inget om du är med på bussen eller inte!
Åk mer kollektivt! Det är the shit!

Over and out.

Alla eviga singlars värsta dag

Ja grund tanken till Alla hjärtans dag får vi hoppas är kärvänlig och inte blomster och chocklad försäljarnas försök till att öka sin omsättning 1 gång per år.  Men alla hjärtans dag har under de 18 gånger jag upplevt den inte bidragit med något mer än avundsjuka/svartsjuka. Och med denna känsla kommer också den bittra känslan över hur hemsk man känner sig som är svartsjuk på andra som har lyckats bättre och som har någon att älska och som blir älskad tillbaka. Men i bland känns det väldigt hopplöst? Och att då bli påmind av det varje år utav alla hjärtans dag är ju inte direkt positivt för min del. Men förhoppningsvis blir det en alla hjärtans dag i en inte allt för avlägsen framtid då jag får chansen till att glädjas över denna dag!
     Men jag känner mig så otillräcklig, jag är inte alls den personen som jag ibland tror jag är, och jag är inte alls den där personen som min mamma och pappa så inbilliskt fortfarande tror. Jag är inte alls så positiv och glad som jag skulle vilja, jag är en bitter, osäker och avundsjuk person. Skäms på mig!

När jag tvekar som mest i vad jag ska göra i framtiden, så tänker jag på att jag skulle vilja göra en självuppoffring så som att vara volountär i ett fattigt land, eller det jag mest brinner för, att värna om vår jord. Bli stationerad på ett utav Greeanpeace fartyg och vara med i fronten för deras aktioner?
Men det lär ju inte hända! Jag är för feg och hemma trygg för att våga göra något sånt här!
Alla handlingar jag gör varje dag får mig att reflektara över dess asspekt på miljön och klimatet. Om jag använder det där pappret genom att skriva på baksidan så sparar jag skog, om jag släcker den där lampan sparar vi lite energi. Men denna känsla gör mest att jag bara mår dåligt!

Och att jag har ont i magen typ mer eller mindre halva min vakna tid är ju inte direkt ett uppåttjack i mitt nu så negativa sinne.

Nu ska jag gå ner och krama vår hund och hoppas verkligen inte det blir fisk eller nåt annat äkligt till middag.

För då vill jag inte vara med längre.


Helg m.m

Ja vad har jag egentligen sysselsatt mig med senaste tiden? Det känns som att senaste tiden mest kretsat kring datorer, jobbet på furuhöjden extra arbete samt att berätta för släktingar på släktkalas om jobbet samt extra jobb.

I lördags var jag först och tränade och hann sedan åka med på min lillkusins 1 års kalas! Oj vad stor och söt han har blivit! Efter detta så var planerna alternativt att gå ut kompisar eller med familjen. Jag valde familjen och det är jag glad över, det blev en trevlig kväll med mamma, pappa, morbror och moster. Vi var på en sunkig kvarterspub i Rotebro. Låter kanske inte så lockande men vi var där för att höra mina föräldrars kompis uppträda med sitt band. Vår första känsla när vi kom in i lokalen var men shit de här såg inte så kul ut. Men när vi fick menyerna så började hungern ta över alla andra sinnen och maten var förvånadsvärt god och vällagad för resturangens kanske något sunkiga klienten samt lokal.
     Och visst var de duktiga i bandet och det var bra kul att umgås med de vuxna och dricka öl. Det var också jätte kul att se mamma o pappa dansa med varandra och se så söta ut!
     Några andra som var kanske inte fullt lika söta var krogens stammisar som man nog helt klart kan säga var lite på dekis! Jag satt med ryggen vänd mot väggen och såg bra ut över de andra gästernas bord.  En liten stund efter att bandet har börjat spela kommer det in ett gäng i lokalen en utav dessa var en tjock kille med en fascinerade form på sin mage, det var lite som att han hade en jätte stor orm ringlad runt kroppen och den va bra mycke tjockare längst ner. Han kom in och började röra sin mage till musiken med sina händer och ja det såg bra  mycke för komiskt ut! Denna herre såg min pappa inte förens han dansade med en god vänn på dansgolvet då han ser denna person dansa och han berättade efteråt att han hade svårt att inte ställa sig och asgarva och slå sig själv på knäna!

Kvällens missförstånd var ju lätt när min morbror frågade om vad jag var sugen på att beställa. Jag svarar " Ja jag sitter och funderar på om jag ska ta ett glas vin eller en öl till". Han som själv var sugen på en grogg försvinner bort mot baren och kommer tillbaka med orden, nu ska du få dig en riktig kärring grogg, den heter Geting. En geting bestod tydligen av 2cl Bananlikör, 2cl Vodka och resten ginger ale ( tror det heter så kan inte riktigt komma på.) Han tyckte vi skulle ha 4cl vodka i våra i stället. Aja god var den men de smakade inte riktigt drink utan mera Grogg. Men det var ju faktiskt hans syfte med sin beställning.

Bandet som bestod av ett gäng tillstordel gråhåriga gubbar hade med sig en ung sångerska kvällen till ära och jag tyckte hon var jätte söt. Efter ett ökat dryckesintag blev hon bara sötare. Hon påminde verkligen om en person som legat mig varmt om hjärtat.
Kvällen slutade i en inte lika munter anda då vi upptäcker att vi fått parkeringsböter på 450kr, trotts att vi var 5 st körkortsinnehavare som diskuterade hurvida vi skulle betala parkeringsavgiften eller inte. Men ingen utav oss läste det finstilta, så ja vi fick ju bita i det sura äpplet! Eller Pappa fick rättare sagt.
    Men jag var ju lite förfriskad så jag satt och sa att vi minsann skulle överklaga detta och att vi inte skulle betala. Men min pappa som är higtec och har en kamera mobil hade redan fotograferat skylterna och läste på de och såg då att vi läst fel första gången.

Min lillebror och hans flickvänn har tydligen haft "en fnurra på tråden", jag har blivit smått galen på hans mobiltelefon som ringt hela tiden men han har inte svarat. Moget! Och nu när han stod i duschen så kom hon hit och väntade på honom. Så vitt jag vet så var han inte beredd på det! Klockren tjej, om han inte vill prata på telefon får man väl våldgästa!

Det känns som att mina arbetsdagar går upp och ner, det kan inte vara två bra arbetspass på en vecka utan ett utav de ska gå sämst. Så jag hoppas det går bra igen på fredag!

Jag hoppas verkligen vi besöker Söderhof i helgen då de sedan ska stänga i 2 månader för renovering.

Ja just det, i söndags då var jag var bakis och satt här hemma och hade ont i huvudet tog jag tag i att skaffa mig en google mail. Det är nu min ända mail adress jag vill att folk ska använda och även min msn. [email protected] är hela härligheten. Efter fick jag först ge min g-mail ett windows live ID så att man kan använda det som en msn adress. Därefter så sparade jag min kontaktlista från min gamla msn och la in den påengång i min nya. Sedan hade jag båda msn adresserna inloggade och kunde jämföra ställningen på online kontakter, efter hur många som accepterat att jag lagt till de. Rätt länge så ledde den gamla adressen med 6st kontakter. Men senast jag kollade nu i går var det 30 lika på online kontakter. Men några verkade jag ha tappat som inte valde att acceptera. Synd i vissa fall och skönt i andra fall.

I morgon har vi resurs dag, vi har bara två timmar i skolan. SKÖNT!

Just det, jag har faktiskt inte fått någon ny filmförälskelse sedan jag såg Klick! SKUMT.

Mogen nog för att prata pension?

Ja det känns så just nu i allafall! Jag sitter här och är beredd på att snart gå och lägga mig, kvällen har jag tillbringat här hemma i sällskap av min mor, far och mig själv. Nästan helldre en stilla kväll med familjen och en kopp té alternativt en folk öls budweeiser/staropramen, än en party kväll på stan?
Ja det är ju i allafall skönt med omväxling, men nu har jag ju ioförsig tagit det lugnt flera helger i rad för den delen. Men skönt är det! I morgon ska jag gå upp tidigt (jag planerar på att överaska mig själv genom att lyckas). Så ska vi fira vår lillkusin som ska fylla 1 år nu i dagarna. Ska bli kul att träffa honom igen, senast var i julas!
      Denna vecka har jag jobbat 6.5h + ett svartjobb! Jag gillar det! Läste precis min mail, fick ett svar från min arbetskamrat, eller han som jag mer eller mindre jobbar åt. Då jag hjälper honom med jobbet som han inte hinner med. Han skrev nåt om afterskii, tydligen är han på en skidort och var lite full? haha detta måste undersökas!

Fritid?

Jag har länge gått och längtat efter att börja extra jobba och tjäna pengar!
Denna vecka har det blivit så att jag jobbat lite måndag, tisdag och i dag gjorde jag ett arbete utöver min tjänst på furuhöjden. Jag har inte hunnit kolla på tv  som jag brukar! Haha ett i-landsproblem som inte heter duga! Men jag saknar det! För när jag inte jobbat har jag planerat jobbandet eller fokuserat på studentskivan som faktiskt är om mindre än 2 månader! Wieoo. Men ja det finns ju en del att planera helt klart! Känn dig träffad du som läser detta! Vad gör du på skärtorsdagen (5/4)? Förutom att kommer på min/vår fru-studentskiva med en fräsig hatt på huvudet? Vi har tänkt oss att ha hatt tema! Jag har massa cooola hatt idéer jag vill ha på mig! Man kanske ska ha med sig flera och byta under kvällen!

Nej nu ska jag ta och sova snart! Sjukt vad skönt det ska bli! Hoppas jag kommer i tid i morgon också! Så lovar jag att jag inte ska snooza mer än 1 gång i morgon! Men de lär ju gå bra INTE

Skörd

Ja här kommer skörden utav en slapp stund framför datorn en vanlig fredag eftermiddag.
     Det är faktiskt svårt att tro att jag hittade länken till en så djup hemsida från en sån tufff kille på just playahead. Men han är verkligen tuff! Och jag beundrar verkligen hans initativ och energi. Jag önskar att jag själv hade varit lika modig och stark att jag hade kunnat göra något sådant
här.  Han ska alltså göra sitt andra försök att cykla helga vägen härifrån stockholm ända ner till sydligaste Afrika. Detta för att uppmärksamma de ekonomiska och kulturella skillnaderna som han faktiskt kommer besöka under sin resa, samt att samla in pengar för välgörande ändamål, lite luddigt det där!

Asså nästan varje gång jag sitter vid en internet ansluten datorn så går jag in på aftonbladets hemsida, det bara blir så. Man hittar alltid något intressant och egentligen totalt oviktigt där, som den här killen. Han har inte tvättat sitt hår eller skägg på 26 år! Hur kan man göra så? Okej om man lever i ett land eller ett samhälle där man inte har tillgång till schampo och rinnande vatten som vi här hos oss är vana vid men han hade väl åtminstone kunnat försöka tvättat det utan schampo? Och klippt det lite? I stället för att ha en gigantisk dreadlock? Jag kan bara tänka mig hur illa det håret borde lukta! Men ja nu är det ju tvättat som tur är! Känns som att det hade varit bättre om han försökt hålla efter håret då och då under dessa 26 år i stället för att 12 personer ska behöva tvätta hans hår i 5 timmar oavbrutet för att få det något så när rent. De fick ju till och med använda sig utav tvättmedel då schampo inte hade någon verkan. Jag är åtminstone fascinerad över att han orkat bära runt på en sån stor hår klump och ja, stått ut med stanken!

Jag vill passa på och önska Andreas Närfström lycka till med hans resa och att han kommer hela vägen denna gång! Av med hatten gott folk!

Tankar och händelser - Torsdag den 1 februari.

Här hade jag skrivit ett positivt glatt inlägg för att kompensera det negativa och bittra inlägg som jag senaste postade, men vad tror ni händer? Jo jag lyckas så klart ta bort det innan det sparades! KALAS!

Jag har här under försökt återskapat och på många sätt skrivit på ett bättre sätt om de händelser och tanker jag lyckades ta bort i det senaste.

I morse var jag på ett möte på Furuhöjden som är ett Rehabeliteringsboende i Gribbylund. Jag har nu blivit deras datasupport/tekniker. Jag kommer arbeta extra där två eftermiddagar i veckan och tjäna pengar! WOHO! Men eftersom jag är girig och har för mycket fritid så skulle jag inte banga på på att få ett helg arbete också. Så arbetssökandet fortsätter inte minst inför sommaren!
     Efter mötet så hann jag till skolan men jag hade ju tagit ledigt på den ända lärarledda lektionen under hela dagen! Då de hade en genomgång! Synd att det blev så! Resten av dagen satt jag och Peter och skruvade ihop våra egenkomponerade Nättaggregat då vår lärare var hemma och sjuk så våra klasskamrater tog lunch så fort lektionen började men de kom aldrig tillbaka! Sista lektionen hade vi faktiskt en lärare med oss men då vi bara var 2st elever så valde vi att arbeta praktiskt, kursen är en Larm kurs så vi satt och försökte få vårat uppkopplade larm att fungera som planerat men ush vad det inte var "alla larm fungerar dagen i dag". Men tillslut så lyckades vi ( även fast vi gjorde likadant som innan men helt plötsligt så gjorde centralen som den skulle!).
     Efter skolan så ryckte jag upp mig och gick ner till gymmet, var ett tag sen nu igen (kul att det ska behöva bli en ny start varje gång man tränar för att man alltid tappar rytmen pga av förkylningar eller annat. Men i allafall så var det skönt att träna igen och det var inte så fasligt mycket folk! Men jag väntade med spänning på att se om min lillebror skulle komma dit eller inte. Han hade kvällen innan annoserat att han och hans kompisar tänkte komma dit och träna. Jag var lagom sugen på att intsturera dessa små grabbar ( säger jag som är mindre än lillebror). Men jag hade ju tur de kom aldrig och jag kunde åka hem på en inte alls för överbefolkad buss! SKÖNT när man får en sittplats utan problem då man tar 619 vid Tibble på eftermiddagen, ovanligt och härligt! Och där på bussen så hamnade jag bakom en herre jag känt igen nu ett par år, ända sedan jag såg Kopps för första gången. Han är kanske inte så jätte lik Alkisen Göran men jag tycker det, så satt han där med en systemet påse och luktade askfat. Jag blev faktiskt ganska sugen på att kolla på Kopps!
      Nu när jag kommer in på ytterligare ett utav mina intressen förutom att sitta på bussen och jämföra passagerare med filmkaraktärer/skådespelare så tycker jag mycket om att kolla på film! ( Nu fick jag det att låta som om jag ofta sitter på bussen och jämför folk med skådespelare men det stämmer inte, jag tror att i dag var första eller möjligen andra gången det hände, men de va ganska kul så sista gången blir de nog inte.)
     Om jag ska beskriva min egen filmsmak så skulle jag säga att den är i världsklass! Jag tycker om många olika sorters filmer allt från "Föräldrafällan" till Napolean Dynamite ( även fast jag inte förstod att den var bra förens efteråt). Om man frågar mina vänner som jag i bland har nöjet att kolla på film med skulle de nog säga att jag bara tycker om filmer med lättklädda tjejer och snabba bilar i, men det stämmer ju faktiskt inte riktigt bara! Freaky Friday är ju jättebra! Haha! När jag förklarade detta för Thor så sa han att jag hade ungefär samma filmsmak som hans lillesyrra. Hon måste ju ha filmsmak i världsklass hon också!
     En tendens då jag ser en film så lever jag mig väldigt mycket in i filmen, för att ta ett exempel så blev jag lätt förälskad i Eva Green och hennes karaktär i "Casino Royal" då jag såg den för några veckor sedan. Men detta var ju inte direkt första och sista gången detta händer för mig. Då jag såg en annan film i går kväll så blev det Click med Adam Sandler och
DAVID HASSELHOFF!  Men den absolut bästa karaktären och bästa skådespelaren spelades helt klart utav Kate Beckinsale. Det var inte en dåligt bra karaktär hon spelade och oj vad snygg hon var! Min redan bleknande svaghet för Eva Green måste anses som bortblåst då efter att ha sett denna sköna film med både Kate och Hasselhoff i samma film! Jag kan gå och bli smått förälskad i karaktärer i böcker också, så länge de är kära i huvudrolls innehavaren och har utstrålning så är jag som läsare/tittare såld. Detta händer mycket lätt också då man kollar på Tv-serier, jag har länge varit svag för Jennifer Garner från Alias, och Evangelina Lily som är med i Lost är bara OJ OJ.  Eftersom dessa små förälskelser kommer och går och byter av varandra tänker jag försöka föreviga de här i bloggen som inläggets förälskelse. Och ja detta inläggs förälskelse blir ju helt klart Kate Beckinsale. Men vem vet i helgen byts hon kanske redan ut då jag planerat att ta det lugnt och kolla ganska mycket på film, en film jag förmodilgen kommer se är "Snakes on a plane". Ganska komiskt egentligen att jag verkligen vill kolla på en så pass simpel film som den nu verkar vara, och då jag både är väldigt rädd för ormar samtidigt som jag har klaustrofobi, alltså tror jag denna film kan bli ganska så upplevelse rik för min del. Lite självplågeri kanske , men just det jag är rädd för är ändå lockande och fascinerade!
      Förra helgen roade jag mig med efter lanet från fredagen till lördagen med att ta igen det jag missat av Prison Break avsnitten som kommits ut, och ja fy fan vad spännande det kan vara!
Men en serie som nästan är bättre och mera beroende framkallade är faktiskt  Entourage! Fan vad bra den är! Det som gör att jag verkligen tycker om den tror jag är att de grabbarna faktiskt lever i deras egen dröm, så som de alltid velat göra. De kan göra det de verkligen vill och de är till stor del nöjda med tillvaron. Sen har de ju sina problem som vilken film Vince ska välja att göra och om han ska få 8 eller 12 miljoner dollar för att göra den.
Jag har alltid fascinerats av berättelser om lyckande människor! Jag hoppas verkligen att jag på åldernshöst kan klassa mitt eget liv som lyckat. Men ja det återstår att se!
     Det sista jag gjorde i dag innan jag satte mig här och började skriva i bloggen var att vaccinera mig, jag och björn tog våran sista Hepatit A+B spruta, jätte skönt att ha det gjort och ha ett fullgott skydd i 20år 
(eventuellt livslångt). På Vaccinations mottagningen träffade vi Micke med vänner som också hade glädjen att få sig ett par sprutor, de var ett gäng på 10 st som skulle ner till Thailand i 4 månader. Och jag kan bara säga att jag är väldigt avundsjuk på de som ska leva där nere i värmen ungefär lika länge som jag har kvar av min tid i skolan!

Nej nu ska jag och min ömma arm (jag tycker inte om sprutor heller) snart gå och lägga oss!

Mycket nöjje.