och denna resas mellanlandning kommer vi att göra....

.... hemma hos mina föräldrar! Började köra över flyttkartonger redan igår, har nu forsatt packa så jag snart kan åka över med ett gäng till, sen kommer pappsen och vi ska köra de större möblerna med släpvagn.
Jag kommer bo hos päronen fram till onsdag-torsdag, då stambytet äntligen är färdigt i lägenheten! Får nycklarna redan på måndag men jag flyttar inte in förens jag har ett fungerande badrum!
     Fick iaf höra att det som saknades bla var ett badkar, så månadens temabad blir av!!!!
Första månadens tema har jag spånat lite på, inte riktigt bestämt mig men det kommer bli grymt iaf!

Samtidigt som jag flyttar försöker jag emotionellt säga hejdå till Täby Kyrkby, skulle velat hinna med en sista kväll med förkrök och utgång med Dan, men det får bli flera sånna kvällar ännu mer amazing då vi utgår från Näsbypark i stället!

Ska försöka klämma in att gå på fest ikväll, får man en chans att klä ut sig så tar man den! Men jag måste se till att vara tillräckligt pigg och fräsch på morgonen för att fortsätta flyttandet och sen städandet av lägenheten här i Täby Kyrkby.

Idag var jag tillförordnad arbetsledare för hela mitt arbetslag då vår ordinarie arbetsledare var pappaledig, det var tyngre än vad jag trodde det skulle bli, med krångliga hyresgäster, småjävliga arbetskamrater. Men det var kul, jag skulle vilja fortsätta nästan, ansvar känns bra. Men jag vill åtnjuta samma respekt som våra ordinarie chefer har.

Flytt var det ja, önska mig lycka till!

haha

det blev ju vintertid i natt, och jag ställde om klockorna innan jag la mig som man ska, men jag va full och minns inte riktigt om det blev rätt!!! Men jag har nu fått höra att klockan är 12, då lyckades jag i går!
Och jag har många grymma bakistimmar framför mig!

Vad tycker...

...du?

Bestoffregatten.blogg.se                       Förslag hela vägen från England, Carro och Kina kom med inspiriation!

fregattensfinest.blogg.se                        Ligger i tiden?

övfrefregatten.blogg.se                             Rätt kul med lite brat ironi

dolphtown.blogg.se                                    En hyllning till allas vår hjälte

seagalterritory.blogg.se                              Go steven!

dudesapartment.blogg.se                      (töntigt men dock ett förslag)

temabadet.blogg.se                                Det återkommande eventet som kommer skildras i den kommande bloggen!

tardbaren.blogg.se                                    Baren går före resten av möblemanget!

boysplayinggrownups.blogg.se              Jag gillar!

lagehnetenmedformangaXkromosoner.blogg.se          Kommer i annat fall användas som beskrivning av bloggen.

Fler förslag någon? Eller vad är bäst?


Jag gillar boys playing grownups rätt mycket!

hjälp....

... mig att hitta på ett bra bloggnamn till min och billys nya sambo blogg, jag har massa taggade idéer på återkommande event vi ska ha och sedan skildra i bloggen, men inget riktigt bra namn egentligen.
    Kom jätte gärna med förslag!!!

matte b

hemprov på omprovet, ska vara inlämnat på onsdag, och då borde jag också läsa ikapp det jag inte riktigt fattat och läsa de kapitel vi gick igenom i onsdags, jag har hitills inte gjort något av det, däremot suttit och åkt till Sundbyberg för att köpa en dammsugare som var mycke fulare än vad jag trodde och som inte höll vad annonsen utlovade, så i morgon ska jag sitta och åka för att lämna tillbaka den, och sen försöka panik plugga matten, samtidigt som jag ska släppa in en mäklare här i lägenheten.
Skoj.

en fin känsla

det bästa sättet jag förtillfället vet att vakna på är att höra denna låt starta på mobilen, man står imellan kvalet att stänga av för att få sova, eller bara fortsätta lyssna på låten och njuta. Har på senare tid bara hört början eftersom jag bara haft den som väckning, nu lyssnar jag på den hela tiden och jag gillar den verkligen!




Jag förstår att jag kommer tröttna, men det känns som ett senare problem!

framtiden

Då löste det sig tillslut, jag fick lägenheten jag var och kollade på i onsdags,  En 3a i näsbypark med havsutsikt! Fregattvägen där bor ju jonas mamma tänkte jag, pratade med en bekant som bott där han sa att 70% knarkar där, spännande tycker jag, då borde inte grannarna klaga om man har fest tänker jag.
     Nej men lägenheten verkar trevlig, nytt badrum, ny spis, ny kyl/frys, ny tapetserad hall och båda sovrummen, perfekt barhörna i vardagsrummet med en liten rök-ruts balkong. 1 November är den färdig-stambytt och vi får flytta in, känns bra att jag ska på halloween fest den 31: November!!
    Välkommen på inflyttningsfest i mitten av november och välkommen på efterfest varje tegellördag!

Mina första to do grejer som sambo med billy är (om det blir badkar i badrummet), så måste vi börja med typ "söndagsbadet" eller "Månadsbadet" då man badar skumbad och kanske tar några öl, pratar skit och umgås, har man folk på besök får de också hoppa i.

Mina andra to do grej är att bjuda över vännerna på något utöver en vanlig partykväll, en nostalgi kväll utan dess like, vi ska dricka folköl, och starkcider smygröka, gå ner till kråkudden, gärna halka runt lite, förhoppningsvis glutta på fjortisar (om de fortfarande hänger där) och gärna lägga en pizza påvägen hem.

Hoppas

Hoppas hoppas att jag faktiskt får lägenheten jag fick se i dag, jag står 2:a i tur men igen annan har velat se lägenheten och man skulle ha svarat ja senast i morgon! Då blir det barbygge och förfest/efterfest :D

ja..

..blev inte bara wine and dine med mig själv i kväll, dan ringde ju och bjöd mig på maskerad, hallå ofta jag någonsin skulle banga på att klä ut mig!! Jag blev t om hämtad och dan lånade min spidermandräkt (och tappade bort min ansiktsmask), ny dräkt dan!!
    Iaf skoj och gå på "hemma" fest, skoj att hänga med dan och kul o träffa hans syster och hennes sköna vänner.
Sen att det är gångavstånd hem är ju grymt. Jag älskar Täby kyrkby.
     Ringde Thor påväg hem, nu har de märkt av oss i Farsta han och Tove, vi var hos hennes pappa och installerade bredband i torsdags, lät noobigt det jag hörde, men det kan hända den bästa, nu ska jag iaf lägga mig i min karantänzon och försöka inte bli galen på katten, ska bli mysigt att sova på markplan så hon kan vara med, men samtidigt rätt jobbigt!

Nu är det godnatt på riktigt!

tänkte sätta mig....

i soffan, men sen kom jag ihåg att just det, den finns inte längre, och det är inte en säng vi ser, det är en madrass på ett soffbord! okej att det står en extrasäng där, men den är värdelös!

stök

Här ska jag skapa mitt nya bo, började lite försiktigt med spindelmannen dräkten, storebrors osöta skrivbord o sånt står ju fortfarande kvar!

bo

men i kväll är det bara om wine and dine!



wine and dine

börjar kännas som den bästa idén jag haft på länge, upptäckte precis att jag slängde korken till vinaren jag öppnade, ingen återvända alltså! Synd bara att jag måste fortsätta städa och ordna här i lägenheten i morgon för att sedan träffa min gudson, som jag inte träffat sen i juni på hans dop!! Hans mamma (min moster) är också min "hyresvärd" så jag borde inte riktigt visa mig från min bakfulla sida. Kanske blir det nåt med Dan och Alex ikväll, då spricker hela min Wine and dine planer, helst skulle jag vilja tvinga hit de och tvinga av de byxorna så kan vi sen gå runt i kalsonger och dricka vin tillsammans.

Kommer hem...

... efter en intensiv dag som började med ytterligare ett misslyckat prov i matte b, möter en vilsen katt, hon undrar också vad som hände, när blev det så att storebror flyttade, och när försvann min säng? Varför finns det nästan bara dammråttor kvar?
     Och kommer det här bli mitt fortsatta hem? Eller blir det i Upplands Väsby? Eller i Näsbypark?
     Mycket som händer nu samtidigt, och Billy som flyttar in om några dagar, blir jobbigt för honom om jag sen har bestämt mig för att flytta inom några veckor! Men det får vi se hur det går, något som är säkert är iaf att jag vände misströsten jag kände tidigare, jag ska ha en grym kväll själv här hemma, jag ska gå runt i kalsonger och blir det kallt tar jag på mig pyjamas, jag ska laga god middag och dricka gott vin, klappa katten och tända ett ljus, det kommer bli legendary på ett annorlunda sätt.
   Ensam är inte stark, men ikväll kommer det vara bra.
Kanske min ända lördagkväll så här ensam, innan billy flyttar in.. Måste utnyttja detta till fullo!
Men innan jag kan börja laga mat ska jag försöka göra mig en hörna i mitt blivande rum, dammsuga och våttorka som en tok, jag och bror lät bli att städa lääänge för vi bara väntade på att han skulle flytta så det ser för jävligt ut, men jag planerar en karantän zon i sovrummet, jag städar mig utåt därifrån.

Jag glömde det viktigaste, Nina Persson ska vara med mig hela kvällen!

God natt Sverige, jag hoppas du får en lika amazing wine and dine kväll, som jag kommer få!

Sista dagen som Sambo med Storebror.

Ikväll blev storebrors flyttplaner äntligen verkliga, han packade det mesta av sina tillhörigheter för flera veckor sedan och ställde sen flyttkartonger överallt för att sen bara gått och väntat på att hinna få renoveringen av nya lägenheten färdig.
    Först blev det problem med en gipsvägg när han slog bort kaklet för att sätta ny mosaik,  sen var mosaiken slut på lagret och behövde beställas, sen blev det förseningar med golvet som gjorde att tapetseringen blev försenad, men sen blev det av tillslut allting, och nu har vi släpat en massa saker till hans lilla 1:a, fortfarande finns mycket kvar här hos mig i lägenheten men det ekar tomt på ett oroande sätt.
    Känns skönt att veta att jag om bara några dagar får sällskap av Billy här i lägenheten, så får han fylla lägenheten och tomheten med liv och rörelse!
     Det känns ändå lite sorligt, att epoken i mitt liv då jag var sambo med min storebror tagit sitt slut, det blev 7 månader tillsammans här i Täby Kyrkby, vi har hunnit med mycket, inte så mycket produktivt utan mest kollat på tv tillsammans och varit bakfulla tillsammans, men vi har kommit varandra närmre som bröder, han har funnits där som ett stöd åt mig när jag tacklat vuxenvärlden.
    Och tänk loftsängen har hållt varje natt och ska inom de närmaste dagarna monteras ner! Ska bli skönt att få sova i en vanlig säng igen, men ett tag blir det nog bara madrass på golvet, tills pappa har tid att köra hit min riktiga säng.
    I det första blogg inlägget då jag beskrev mitt första dygn som utflyttad och sambo med storebror så skrev jag att det är dags att jag blir vuxen, jag kan inte riktigt säga att jag känner mig mera vuxen idag, däremot har jag vant mig vid att bo själv och att göra det mesta på egen hand. Jag har ingen lust alls att flytta hem till föräldrarna igen, jag vill kunna bestämma mitt eget boende utan allt för mycket regler. Som nu sitta i kalsonger, dricka folköl och skriva ett blogginlägg utan att mamma står och tjatar om att jag borde plugga matte inför mitt omprov i morgon. Nu hade det kanske varit en bra idé att ha mamma ståendes och tjata om detta! Men jag kommer ta tag i plugget så fort jag skrivit klart detta.

I dag är den första gången jag tänder ett ljus sen jag flyttade hemifrån, ett ljus jag hade tänkt att tända för länge sedan, men nu brinner det här så fint brevid mig, det får symbolisera förändringen i tillvaron och bytet av sambon.


Det ska iaf bli skönt att få flytta in i sovrummet, och bli lägenhetens härskare.

bra torsdag!

I dag har jag fått erbjudande på två olika lägenhetskontrakt, det är ju helt sjukt, okej att jag bara är 2:a i tur på den ena av lägenheterna, men ändå!! En i Upplands Väsby och den andra i Näsbypark, i näsbypark är det en 3a med nästan gångavstånd till tegel, då kan ju billy få ett eget rum t om! Ska ta och ringa diverse personer i morgon och försöka få till lite visnigar, hoppas att personen före mig i tur tycker det är för dyrt och att den ändå är rätt fräsch!

legendary kväll

Jag har haft en underbar kväll, först förkrök med Dan och Alex, vi satt här hos mig och kollade grejer på datorn som dan ville visa sen pratade Dan om the game och sånt innan det var dags att åka in till tegel, okej lillebror du har rätt jag hatade tegel förut, men det var innan jag började gå på tegel på lördagar med Kina,( då är det grymt.)
    Vi hade så kul och bra som jag hela veckan gått och trott att vi skulle få, vi var jätte många och det var tok mycke folk, det var kul att dansa och vi svettades massor, sen dansade vi lite till och träffade randoms man annars aldrig träffar, sen gick vi till orienthouse för kebabmebröd och vidare efterfest hos luchi, när vi var framme vid Luchis port upptäckte Dan och Sebbe att vi bara var 1 tjej och resten killar, så de gick tillbaka till tegeltrakterna för ett sista desperat "få med tjejer på efterfest" försök, de gick inte så bra så de kom tomhämta hem till luchi.
    Där kollade vi iaf på en del av världens bästa filmer (" Renegade" med Dolph Lundgren i huvudrollen) Jag njöt det gjorde kanske inte alla andra men vadå, det var ju Dolph!!
    Sen tog vi Taxi hem och lämnade av Kina, jag grät inte under hela kvällen, vilket var ett litet del mål från min sida, jag ska inte vara ledsen för att tjejerna åker iväg, utan glad för deras skull!! Och jag får en anledning att åka till London, amazing och legendary!
Nästa helg blir legendary eller hur Dan?

lördag?

klockan är 17.00 på kvällen/eftermiddagen och jag har ännu inte tagit på mig en tröja sedan jag vaknade, jag har inte heller rest mig från frukosten, jag satte mig här och började äta frukost vid matbordet nångång efter klockan 2, vaknade 9 i morse och sen 10.45 då storebror drog hemifrån och tänkte, ska bara sova tills klockan börjar ringa vid 11, men så vaknade jag ju inte förens kvart i 2!! Men jag var värd en riktigt sovmorgon, sov nästan 12 timmar och det var jag verkligen värd.
    Sen att jag inte har städat, pluggat eller gjort något vettigt hitills är synd, men snart får jag sikta in mig på kvällen, tegel med kina och typ 18 personer till? Det kan inte bli annat än kalas. Hoppas min tvätt snart är färdig så jag sen kan åka hem till mamma och hämta det hon hjälpt mig att tvätta, hon får ta hand om proffstvättandet!!
     Men kommer jag plugga någon matte i morgon söndag, bakfull? OFTA! Jag kommer kolla på "How I met your mother" i pyjamasbyxor samtidigt som jag dricker té, hela dagen!

Trodde aldrig....

... att jag skulle få sådan idé torka och samtidigt vara så sugen på att skriva en sån här lista, att jag faktikst gör det....


Men det är lika bra att få det överstökat.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Ja, vid behov men helst i min ensamhet på toaletten.
Titta på dig själv i spegeln: Jo jag både gillar och hatar det.
Gnälla: Ja, jag gnäller det är det jag gör, men inte bara.
Skrika: Väldigt sällan.
Sova: Sova gör jag alltid förlite, men det är bland det bästa som finns.
Ha ångest: Jag är grym på att ha ångest, speciellt bakissöndagar och måndagar!
Skada dig själv med flit: Nej aldrig med avsikt, däremot kan jag skrämmas över hur arrogant inställning jag kan ha, "det händer inte mig"
Ta mediciner du inte borde ta: Nej, bara sån jag måste.
Vilja dö: Den tiden är förbi.
Drömma mardrömmar: Inte så ofta på senare tid, men när jag var yngre vaknade jag ganska ofta vettskrämd.
Drömma sexdrömmar: Jag antar det, eller jag drömmer mest om kärlek faktiskt.
Ta droger: Absolut inte, droger är förjävligt, men alkohol gills inte.
Försöka vara annorlunda: Ibland kan man nog tro att jag kämpar för det, men jag försöker bara bete mig och va som jag känner för.
Klä dig i svart: SUIT UP! Gå till kyrkan: Nej, det är ju mysig stämning om man bortser från själva budskapet.
Gå i skolan: Bara på onsdagkvällar.
Röka: Bara om jag är riktigt packad, eller utomlands, då räknas det inte.
Ha sex: Så småningom
Ljuga: Aldrig avsiktligt Hata folk: Många tror att jag är väldigt snäll, men jag är rätt bra på att hata människor jag möter, sen får jag ångest, men ändå! Lita på folk: Egentligen tycker jag det har blivit svårare.
VEM: Saknar du: Dig?
Vill du döda: Det var ju det där med ångest.
Rörde dig sist: Freja (storebrors katt) senaste männsikan är nog min storebror här när vi trängs i soffan.
Vill du slå: En person på jobbet, och alla andra dumma.
Kysste dig sist: Petra
Vill du kittla: Jag vill bli kittlad.
Kramade du sist: Mamma
Vill du prata med: Björn
Skrek du på sist: Vet faktiskt inte, jag skriker inte på folk om jag är arg.
Vill du vara som: Nina Persson (allderles underbar)
Sårade dig sist: pass
Vill du bli galet full med: Dålig fråga, men i morgon kväll med kina o co på tegel blir nog finfint!
Gjorde dig riktigt glad senast: Sally/Petra
Fick du sms från senast: Pappa
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Nina Persson, men annars tycker jag nästan alla tjejer är söta.

HAR DU:

 För många vänner: Går det?
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Lite
Någon annan psykisk sjukdom: Who knows.
Någon fysisk sjukdom: Hälsporre och jag.
Någon skada: Nej
Färgat håret: När jag var yngre.
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Nej, men jag lovade linus att att pierca naveln när jag fyllt 18.
Egen dator: två faktiskt.
Bra självförtroende: Nej, men jag övar.
Kysst någon: NÄ?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Fika ja, middag nej.
Varit kär: Jag tror det.
Dumpat någon: Jag brukar vara på andra sidan
Stulit någonting: Inget av värde, fast jag har snyltat från jobbet.
Lämnat landet: Inte för någon längre tid, men jag vill!
Tuttat eld på nått: Nja, jag har alltid varit den som stått brevid och varit nervös och rädd.
Gjort något olagligt: Inget allvarligt.

HUR:

 Går du: Snabbt, med ont i fötterna.
Svarar du i telefonen: Hej det är Pelle/ eller hej "personen som ringers namn".
Fördriver du tiden: Det blir rätt mycke tv tittande med storebror just nu.
Mycket pengar har du: Jag gillar att spara.
Tjänar du pengar: jobbar.
Ofta diskar du: Varje dag.
Ofta städar du: Det har blivit lite sisodär med städningen på senare tid, men det ska bli skillnad!
Många stör du dig på: Allt för många!
Ofta träffar du din familj: Storebror varje dag, resten av familjen några gånger i veckan.
TROR DU: På gud: Nej
På rymdvarelser: Ibland
Att folk tycker om dig: jo, men inte när jag har ångest.
På ett liv efter detta: Det är en fin tanke, men nej.
Att fiskar kan tänka: Vad spelar det för roll?
Att du kommer leva länge: Hoppas kan man, men med min tur så...


första och sista..