Nutidskryss

Det är egentlingen lite roligt, att jag som precis gått och köpt en jätte modern telefon, som hela tiden är ansluten mot internet, jag som varit ledig i flera veckor, som har kollat mycket på tv, lyssnat på radio och surfat på internet inte har någon större aning av vad som händer ute i Världen. Kanske kan bero på att vi här i lägenheten prioriterar "Brooke Knows best" på MTV före Rapport på 1an.
     Var hemma en sväng hos mina föräldrar mest för att min lillebror behövde vuxen hjälp för att köpa fyrverkerier, men även för att jag hämtade lite extra stolar m.m inför nyårsafton, då nämnde min mamma att Israel börjat bomba Gaza igen. Hur har jag missat det? Okej att man är ganska less på rapporteringen om Israel-Palestina konflikten, men det är samtidigt en konflikt som intresserat mig mer än andra oroligheter.
     Får lite nyhetsångest och börjar kolla runt lite på aftonbladet.se, hittar en artikel som jag då genast minns att jag sett på löpsedlarna senaste dagen/dagarna. 
Den handlar om hur CSN och Försäkringskassan inte kräver tillbaka sina utbetalade pengar från svenskar som bor/pluggar i utlandet och som sedan missköter sina betalningar. Jag kan förstå problemet med att få dessa pengar insamlade då det uppenbarligen handlar om personer utan någon vidare ärlighet i kroppen, men hur kan man låta detta bli känt? Det låter för mig som "ved i brasan" för alla kritkiker och för andra ohederliga personer som rena beskedet, att vill man inte betala tillbaka, så behöver man inte.

Men jag fortsätter att betala min skatt och tv-licens (okej har inte hunnit betala in men det är på väg), jag mår bra av känslan att sköta mig. Och samtidigt förundras jag över andra människors brist på samvete.

Gott nytt år världen en del förändringar 2009 hade kanske varit på sin plats?

Puss och kram

Konstigt..




Jag har aldrig riktigt förstått hur det där med Svenska Akademin fungerade, men jag hade fått uppfattningen att man som ständige sekretereterare var just, ständig och inte bara slutar så där?

3dje gången gillt



Tack Täby kommun för att ni vågar satsa på mig en gång till, jag lovar att klara det denna gång!

söndag

Läser på aftonbladet om en kvinna som kom in i klimakteriet redan i 29 års åldern och tänker, är det klimakteriet jag är i?

annars kommer det säkert snart, det är lite min grej att lyckas med sådant!

<3!!


sparka mig imagen

lovar att de inte känns......................






eller.............=?

footless

nu ska jag sluta wajna om känslor, nu blir det ren smärta, mina fötter gör bara mer och mer ont, efter att ha gått ovanligt mycket senaste helgen är det värre än på länge, funderade på att åka hem tidigare i går för att jag inte orkade stå upp. Det är så otroligt handikappat att inte kunna använda sina fötter!!
    Har äntligen fått tid hos en ortoped ( som förhoppningsvis vet mer än sjukgymnasten och husläkarna jag träffat), men inte förens mitten av Januari.
Men det hade varit ganska så skönt att åtminstone fått en diagnos, så man vet vad det handlar om! Så jag vet om det kan bli bättre, eller om jag redan nu ska skola om mig och ge upp alla de dröm jobb jag har då man måste kunna förlita sig på sina fötter!

Snart blir lasdudas bara fyllt med positiva inlägg. Snart.

underbart

efter några timmasr tvättande och umgänge med min sambo känns det mycket bättre, om det är våra 2.8or vi öppnade precis som gör att det känns så bra eller om det är Kinas klocka ord på msn, men nu ska jag sluta ha ångest över värdsliga saker. I morgon är det helg och jag ska bjuda min lillebror på fredags middag!

Bakom den "glamorösa" helgfasaden

Jag känner mig överkörd, uppäten och utspydd, och ändå är det bara en vanlig torsdag kväll....


Den här bilden beskriver faktiskt mitt sinnesmod jävligt bra!



leendet är fake btw.

panikångest:

tar ett djupt andetag, känner hur pulsen dunkar i bröstet tar ett till djupt andetag, det kniper till i bröstet och oron sprider sig.
Försöker i stället med kortare snabbare andingar och försöker tänka på något annat, inser att känslorna inte har någonstans att ta vägen, det går inte att skrika, ramla eller springa i från de. Intalar mig själv att jag inte har någon anledning i hela världen att må så här. Längtar till helgen, och tänker av egoistiska själ att jag hoppas Björn börjar plugga i Stockholm redan i vår.

Det är kul att vara vuxen.


panikångest.com

Efter att ha lättat lite på hjärtat för mamma så höll hon med om att det faktiskt liknar en lättare form av panikångest, jag blir så arg orka må dåligt här i Sverige, vi har ju alla jävla förutsättningar för oss! Jag har ju egentligen bara larviga problem och larviga anledningar att ha ångest.


Fan...


umgås med mig i helgen? alla, snälla?

Ångestbulle

Nu har jag den där dumma jobbiga känslan igen, efter en jätte intensiv helg som varit bra på många sätt, och ändå så kan jag inte känna mig nöjd med detta, utan ska i stället gå runt och må skit och känna mig klaustrofobisk? Köra P3- rehabilitering i hörlurarna för att inte känna mig ensam. Jag skulle vilja skylla det på att jag varit utan fungerande internet länge nu, (okej de funkar ibland), men jävlar vad internetberoende jag är, det är helt sjukt. Inget jag trivs med, men det är bra mycket lättare att se till att få möjlighet att kolla mail och facebook istället för att försöka trubba ner suget efter internet.
    Först tror jag att den är borta, det känns bra igen, sen tar jag ett djupt andetag och känner panikkänslan i bröstet, den är inte bara kvar den är starkare än tidigare. Förra gången höll det i sig söndag till typ tis-onsdag, känns redan bättre nu på måndagkvällen (kommer ju faktikst ut på internet) men jävlar vad jag hatar det!

Tack iaf alla kära vänner som ville komma på vår inflyttningsfest och förgylla min kväll, jag kände mig mer omtyckt än vad jag gjort på väldigt länge!

men nu finns det ett ord för min känsla, ångest bulle och fan vad jag är trött på det.