Dekadensens högborg

Hela detta inlägg tänker jag skriva på ett negativt och föraktande sätt mot alla de personer som inte respekterar en sådan lätt sak som att man inte smutsar ner med än vad som är nödvändigt.
     Hur FAN tänker de som jag dagligen ser i skolan som kan spotta rakt ut på golvet utan att ens reflektera över hur otroligt förbannade de hade blivit om jag gjort denna sak hemma hos de själva. Hur kan man inte visa den respekten mot sig själv, andra och inte minst skolans anställda städare?
     Och hur fan tänker de som inte använder sig utav en papperskorg då den bara står några meter bort? Att de helldre slänger skräpet på golvet? Samtidigt som dessa personer oftast själva klagar på att något är smutsigt och äkligt, de kan inte tänka sig att använda toalleterna i skolan till funktioner de faktiskt ska kunna fylla för de tycker att de är äkligt. Vet NI vad? Jag tycker ni är äkliga! Jag föraktar er värdelösa uppfattning av hur man som människa bete sig i ett samhälle. Hur kan förvänta sig att bli mött utav en ren tillvaro om man själv är en av de stora anledningarna till att det är smutsigt?
      Och ni värdelösa skit ungar som tror att man är cool om man slänger skräp rätt ut i naturen då ni inte orkar hålla kvar i pappret i några minuter tills ni går förbi en papperskorg. Ni borde skämmas! Jag mår dåligt varje gång jag ser någon göra detta, och jag försöker då försiktigt säga att du kunde väl ha slängt det i en papperskorg? Den ända anledningen en person som valt att skräpa ned kan och alltid använder sig av är att "Jag orkade inte" eller "Jag bryr mig inte".....
      Jag skäms nåt otroligt för de gånger jag själv valt att slänga skräp eller liknande rätt ut i naturen, eller då jag slänger papper i en papperskorg i stället för pappersåtervining hur kan jag vara så dum? När jag var yngre visste jag hela tiden att detta beteende är fel, och de få gånger jag tappade skräp papper i naturen och struntade plocka upp det så var jag alltid vettskrämd för att någon förståndigare än jag skulle säga till mig. Jag har alltid varit rätt för att bli tillsagd. Nu är jag själv en utav de som till viss mån säger till. I allafall i den mån jag vågar!
    Jag mår dåligt av hur linjärt vårt konsumerande faktiskt är. (Ja av detta ordval kan man se att jag läst lite ur naturkunskapsboken). Men det är ett bra namn för det slit och släng samhälle vi automatiskt stödjer varje dag! Och jag mår dåligt av det. Fy fan vad jag skäms över att vara en del i detta samhälle.

Ja nu fick jag vara bitter och negativ! Till och med mera wajnig än på festival! Men vad ska man göra? Mina föräldrar som delar min uppfattning hurvida vi bör returåtervinna samt att inte skräpa ner kan inte förstå hur folk och speciellt ungdommar fungerar i dag. De blir lika chockade varje gång då jag kan berätta hur respekt löst en del människor beter sig. Och egentligen har ju mina godtrogna föräldrar rätt uppfattning, man borde inte ens behöva inse att folk är så dumma, för de borde förbjudas!

Varför tänka när man kan låta bli?

Ordbajseri så här en torsdag natt

Arbetsinterjuv/ lunchen i söndags gick väl ganska bra egentligen. Jag tycker att jag lyckades lägga fram mina svagheter och styrkor men ändå ge ett seriöst intryck, även fast rostbiff ubåtsmackan jag köpte på Sandys hade en EXTREMT stark senap! Jag har aldrig varit med om nåt så osött som stark senap! Aldrig mera!
    Nu återstår det att se om det blir ett jobb eller inte beror på företaget jag kommer " hyras ut  till" om de tycker det låter som en bra idé eller inte.

I dag var jag i allafall ledig från skolan, det firade jag med att städa toaletten! Alltid lika roligt föresten, fast inte lika kul som då mamma är hemma och jag kan säga till henne att det är synd om henne som inte får göra det men att jag faktiskt bara måste få städa toaletten och resten av badrummet för det är det bästa jag vet!
 
   Jag har faktiskt lyckats göra mera seriösa saker i dag utöver städandet, jag har skrivit ett par jobbansökningar och varit i Täby Centrum samt en sväng förbi Lidl med Sebbe. ( Jag var bara designated driver, Lidl är i mot mina principer) Första gången han fick åka med mig, han va inte alls lika tardig som man kunde ha förväntat sig!
    Föresten så inträffade typ 2007s hittills största händelse utan för Täby Centrum vid en brevlåda. Jag står för att posta en utav arbetsansökningarna samt en vattenavläsnings blankett från min pappa då det kommer två andra personer som ska använda sig utav brevlådan, jag håller upp luckan åt en av de en kvinnan så att hon kunde lägga i sina brev så börjar vi gå därifrån. Då säger Sebbe SHIT såg du vad hon kollade in dig. Först trodde jag han menade kvinnan och sa att nej men hon tackade på ett lamt sätt då jag höll upp brevlåds luckan åt henne. Då sa han "men dottern gjorde det!". Och ja hon var faktiskt väldigt söt, även fast hon såg ut att frysa ganska mycket! Jag blev i allafall glad av denna händelse och vi konstaterade att man borde ha haft med sig en Axe Klicker och glatt utbrista YES jag får klicka och sen börja leta efter den i fickorna! Jag har ju en nånstans här på rummet den kanske borde letas upp trottsallt!

I går hade mina föräldrar sin 21 bröllopsdag och det firade vi genom att äta en köttfärs rätt med pommes då man egentligen ska äta den med potatis. Anledningen till valet av pommes var helt enkelt för att underlätta matlagningen, och jag tycker faktiskt det var godare med pommes!
MIn storebror är ett ganska stort fan av pommes, det händer att han käkar pommes bara utan något tillbehör till middag. Nyttigt värre!
     Appropå storebror så fick jag ju middag med utekväll av honom i julklapp! Det ska bli jätte kul att använda sig utav den presenten så jag får umgås lite mera med honom. Men en nykter tillställning lär vi ju inte lyckas med jag som vill dricka mindre nu ett tag! Senast jag och storebror var ute så gjorde vi verkligen stan! Eftersom vi var ensamma hemma så åt vi middag tillsammans, det blev snabbmackaroner och vegan färs om jag inte minns fel. Sen gjorde vi verkligen stan gemom att gå först till Dovas och sedan för att gå vidare gå hela vägen till puben vägg i vägg Theodoras. Där satt vi tills de stängde och tills vi själva var i ganska stort behov av att åka hem och sova ruset av oss. Men innan detta hann vi nästnintill ragga på ett gäng Connex anställda arbetskamrater som var mellan 30-50 år gamla. Jag var stolt då jag kunde berätta för damerna att vi båda två hade varsit giltigt busskort och det måste de ju bara tyckt varit bra. Jag övertalade även storerbor att bjuda dessa damer på varsin turkiskpeppar shot som jag drack första gången denna kväll och som jag nu verkligen tycker om!
     På väg hem lyckades vi haffa en taxi och jag hade tydligen somnat där i baksätet enligt Taxi chauffören och storebrors utsagor. Vi vinglade in och la oss ganska så mycket på direkten.
    På morgonen vaknar jag och är ganska duktigt bakis, jag och storebror inviger dagen med att desperat leta efter hans plånbok vi trodde var borttappade men den låg tydligen på hans skrivbordsstol. Då jag kom ned i köket så låg båda våras ytterkläder på köksbordet av någon underlig anledning.
 Sedan upptäcker jag att  Björn ringt från sin mobil hem till oss vid klockan 3-4 på natten. Då jag inte minns något av detta frågar jag storebror som inte heller minns och vi tycker både det är konstigt att vi inte vaknat av det. Då jag konfronterade Björn om detta samtal visade det sig att han var på väg hem från krogen han med och att jag innan hade sagt att han fick sova hemma hos mig. Att han då hade ringt hem till oss för att säga att han var på väg, storebror hade svarat  i telefonen som sedan hade väckt mig så jag hade pratat med Björn och fortfarande sagt att det var lugnt. När han sedan kommit hem till mig hade jag kravlat mig ner på nedervåningen och öppnat dörren samtidigt som jag varit otrevlig och halvt sovandes. Björn som också inte var i sitt piggaste och fräshaste skick la sig på hallmattan och sa att han ville sova hos mig men jag hade då obeskrivligt nog bara små sparkat på honom och sagt " GÅ HEM!".

Men detta hade jag ju inget minne av då dagen efter satt där och undrade varför han ringt mitt i natten!
Detta dygn lyckades jag också upptäcka att min storebror piercat båda bröstvårtorna, jag upptäckte det två gånger. Först på kvällen sen glömde jag bort det och såg det igen på morgonen.

Oj vilken kväll det var alltså! Nästa gång mamma och pappa är bortresta får vi åka ut och härja igen kära bror.

Nu är klockan 23.23 och det var ungefär 12 timmar sedan jag gick upp i morse.

Jag är trött men kommer nog ända ha problem att somna.  Vettigt att veta!

I morgon kommer vi vara supernördiga och lana! Jag vill verkligen fildela, även fast Billy sagt att de kommer spärra min uppkoppling om jag fildelar när de andra spelar ska jag fildela. Oj vad jag ska fildela!

Jag saknar tanken av Pyjamasdansen, och jag saknar mina orginal pyjamasbyxor! Och dig.

nervositet

I dag är det söndag, jag är nervös och inte bakis. Trotts ute kvällen i går! Jätte skönt och kul att vara ute en hel kväll och kunna dricka begränsat samtidigt som man ändå dricker, jag var lagom full och glad. Det behövdes verkligen, inte minst för att bevisa för mig själv att jag klarar av det, utan också bevisa för alla andra att jag inte behöver vara Mr.Leheay! Det blev Soundclash i går för 3dje helgen i rad!!! Men de är fortfarande bra där, luktar ju en del kiss vid toan och ölen kan råka vara pissljummen med lite otur. Men i går var det ganska lagom mycket folk, party men ändå inte extrem trångt! Det var jätte kul att träffa "poptejerna" och umgås lite mera med de igen! Haha de va så härligt fulla på vägen hem, till och med Bea! Hon va så söt som sa att hon mådde illa men ändå åt hon massa godis och chips! I går var Hrefnas låtsasmamma med ute på krogen, det kan ju låta lite konstigt men då hon fyller 21 i år kändes det ju inte så konstigt egentligen, fast att veta att det var en fräsh 2 barnsmamma som vi umgicks med som är gift med hrefnas pappa skapade en del höjda ögonbryn hos de andra som fick höra historian.
     Om 20 minuter ska jag bli upphämtad här hemma för en bli bjuden på lunch som en kombinerad arbetsinterjuv kan man väl säga. Jag är jätte nervös! Men om jag nu kan funka för jobbet och få det hade jag blivit väldigt glad! Extra jobb som jag så länge velat ha!
     Oj nu ringde han! Nervös.com!

Måste bara tillägga att det var extremt mysigt att bli mött av Rasmus när jag kom hem i natt! Mys! Men han va trött och la sig så fort han hade gått runt med mina vantar i munnen en stund!

Kuddwilliam

I kväll är det en efterlängtad fredag. Som nästan alla fredagar egentligen. Jag firade den fredagen genom att gå och klippa mig och än så länge är jag nöjd, men jag har ännu inte orkat ta en dusch för att bli av med allt ovälkommet löst hår som han var dålig på att ta bort så jag har fördelat det på kroppen genom att röra på mig.
    Efter klippningen träffade jag Elin och Evie typ på exakt samma ställe som jag träffade de senast! Men de va kul o snacka lite med tjejerna och se att Elin mår bra igen! Jag fick höra att de ska till Clashan i morn som de andra kompisarna också ska så det blir nog clashan för mig med. I allafall på vägen hem från bussen så fick jag mig en jonas i knät hela vägen hem så jag var ju nöjd! *blink*
    Jag har äntligen börjat lära mina föräldrar att de ska fråga mig om jag vill ha vin då det dricks till maten, tidigare har jag fått hävda min rätt som myndig genom att ta fram ett vinglas till mig själv och säga att det ser väldigt tomt ut!  De hade varit väldigt avkopplande med ett glasvin! Men om vi nu ska ut i morn så är det ju bra att låta bli helt och hållet i kväll!
     För att motverka eventuellt förstort alkohol intag som bidrar till att dagen efter blir så värdelöst dålig så tänker jag sätta upp mål för hur mycket jag ska dricka. Jag siktar på 4 öl totalt. Men de blir nog svårt att stanna där men det ska jag klara! Jag räknar in ett glas vin som motsvarighet till öl.
     Rasmus är söt och mysig att ha här hemma, men han blir överaskad och rädd då man kommer springande ner för trappan och liknande sånt som jag är van vid, då skäller han och rör sig oroligt men viftar glatt på svansen då han ser att det är jag. Pappa är verkligen helt hundtokig just nu, jag blir både svartsjuk eftersom han får mest uppmärksamhet av Rasmus. Samtidigt som att Rasmus får mera uppmärksamhet av Pappa än vad jag får.  Han har fortfarande inte märkt att jag klippt mig även fast jag flera gånger demostrativt ställt mig och kollat i spegeln och rört runt håret och studerat det. Han har inte märkt det eller inte orkat bry sig! Men hade Rasmus blivit klippt hade han då märkt det!

Tro nu inte att jag är allt för svartsjuk på familjens lilla vovve för det är jag inte allt för mycket. Han är en otroligt mysig individ som jag trivs jättebra med att ha här hemma! Ska bli kul att umgås lite mera bara du och jag gubben. Jag har redan nu bokat att få gå eftermiddags eller kvälls promenaden på söndag med honom. Än så länge är det fortfarande populärt att få ut och gå med honom. Hoppas det är lika kul tidiga mornar om några år!

Vi hade en tanke om att dra en kryssning till Tallin från söndag kväll till tisdag morgon, jag var entusiastisk så pass mycket att jag hämtat en ledighetsansökan som jag börjat fylla i. Men sedan började en del av de andra banga, och då kände jag att NEJ det passar inte riktit just nu, ekonomiskt och tidsmässigt sätt. Vi får spara oss till en resa senare i vår så fort det är kampanj pris igen och då ska vi åka många fler! Det som lockade mest förutom att köpa hem vin från Tallin var att komma i väg hemifrån och vara borta samtidigt som man umgås med goda vänner. Jag skulle inte banga på det billigare alternativet att åka till någons landställe över en helg och dricka bag in box vin och spela sällskapsspel. (Observera hinten till mina vänner med landställen!)

På söndag har jag vad man kan kalla en arbetsinterjuv för ett eventuellt extra jobb. Det ska bli kul att se om det kan leda till ett jobb, för ett jobb är verkligen någonting jag och min ekonomi eftertraktar!
Nu ska jag sätta mig framför tv´n och kolla på antingen Little Brittan jag spelade in från tidigare i kväll eller "Jordan rättsläkare" som jag redan missat första 12 minuterna av. Eller så tar jag på direkten en dusch och lägger mig. Jag är verkligen trött!

Jag och mina bröder hade en period då storebror och lillebror umgicks mer tillsammans än vad jag gjorde med de, då va de lite de tuffare killarna som mobbade mig för att jag var känslig och klen. Jag blev kallad för kuddwilliam efter ett barnprogram då det var en pojke vid namn William som kallades för just kuddwilliam. Men i dagsläget känner jag mig faktiskt just som en sådan! Fast jag har tyvärr inga magiska stövlar som den riktiga kuddwilliam hade, men vem vet de kanske dyker upp någon dag!


Kanske världens största vant fetishist.

Rasmus dampar på golvet

Rasmus dampar på vårat omoderna kökgsolv!

Rasmus leker med pappa

Rasmus igen fortfarande med vantarna

Rasmus med sina vantar!


Rasmus är jätte stolt över sina vantar han har fått!
Han fick de i ett försöka att undvika att våra egna är allderles nedkladdade av hundsaliv.
Men våra luktar bättre verkar det som.


Hjärtligt välkommen är du i allafall, du har verkligen funnit dig tillrätta snabbt i familjen. Det skulle redan vara jätte konstigt om du inte hade varit hemma här med oss.

never ending story

Jag hörde ett ordspråk häromdagen, jag minns inte hela, men den innebörden jag tolkade var i allafall någonting med att när man är full så kommer sanningen fram. Och ja så kan det väl vara lite egentligen? För de som var med i lördags kanske märkte att jag snabbt försvann efter att ha börjar gråta väldigt mycket, det var undantryckt missnöje och känslor som jag valt att försöka ignorera som triggades av andra liknande influenser under kvällen och mitt stadiga intag av alkohol gjorde att jag inte kunde reagera på något annat sätt än att börja gråta. Det ända jag ville var att gå därifrån och komma i från allt folk, mina kära vänner frågade mig upprepade gånger vad det var som gjort mig ledsen men jag hade svarat därför därför därför tydligen. Tack för att ni frågade ändå! Men just då kändes det väldigt skönt att faktiskt vara ledsen och att gråta. Fast då jag vaknade upp med sprängande huvudvärk. illamående och det stadiga minnet av hur jag gick längs Odengatan från Hot Company hela vägen ned till Tekniska samtidigt som jag gröt högljöt. Jag skulle vilja lika mitt läte som Ben Stillers karaktär i "Den där Mary"  (då han går ifrån hennes hus i slutet och tror att det inte ska bli de två.) Så pinsamt var det.
     Söndagen fortsatte på samma smått missnöjda sätt då mina föräldrar visade stort missnöje över att jag var märkbart bakfull och att jag då inte hann eller orkade följa med för att hämta Rasmus, pappa hade planerat att jag skulle köra bilen medans han skulle sitta i baksätet med Rasmus och lugna honom. Tack för att du förvarande mig om dina planer kära pappsen, då hade jag tyglat ölmagen och förmodligen både stannat kvar längre och sluppit allt det där med gråtandet. Och skuldkänslorna dagen efter då jag kände mig som världens största svikare. En ut av de saker mina föräldrar använde som argument då de surade var att om jag inte mår så bra av att dricka alkohol bör jag låta bli. Denna kommentar föddes efter att jag förklarade att jag mår dåligt efter att ha druckit i liten mängd också. Men hur lätt är det att låta bli att dricka alkohol då öl och vin är så gott? Och alla mina kära vänner tycker  samma sak, och att det automatiskt blir godare i gott sällskap under en trevlig kväll?
     För att försöka vara lite duktigare ska jag i allafall sätta upp begränsningar redan innan jag går ut om hur mycket jag får dricka sen får inget göra att jag överstiger detta mål.

En annan väldigt positiv sak är ju att man döpt den senaste stormen som drabbade sydsverige men även vi här uppe i Stockholm fick ju känna av den en del, den är ju döpt till Per. Tack så mycket! Namnet Per står ju för klippa. Det ska ju vara någonting positivt?

Nu står vi i startgropparna till att åka till Tallin på kryssning igen, då deras kampanj tar slut efter helgen har vi en fundering på att åka söndag kväll och då ta ledigt från skolan måndag, tisdag. Det är ju en sån här oplanerad spontan sak jag klagat på att jag tidigare inte gjort! Jag borde bara vara entusiastisk. Men jag är ju inte så värst sugen på att festa så mycket, och mina bankkonton vill helst inte bli plundrade på en sådan resa. Så vill ju inte ens alla grabbar åka med, men jag hoppas att vi kan åka senare i vår också då alla är på. Om vi nu gör det., annars hade jag jätte gärna åkt till någons landställe och umgåtts, lagat mat och druckit ett par glas vin i gott sällskap som en någorlunda mera sansad, billig och vuxnare resa. Men att åka till Tallin och svina har ju sina ljuspunkter. Fast jag tänker inte gå i sömnen en ändaste gång till på en kryssning!

I morgon kommer pelle med båten

Ja jag känner mig nästan som en liten förväntansfull Tjorven. Men nu är det ingen Pelle som kommer med någon båt, utan det är en söt och busig 1.5 årig Golden Retriver som heter Rasmus. Och Rasmus kommer ju inte åkande med någon båt, även fast det sitter en Sjökapten bakom ratten på bilen.

    Vi har bara träffat dig 1 gång Rasmus men du verkar vara en hel go kille, välkommen hem till mig och min familj. Jag lovar att aldrig jämföra dig med Pirat. Eller okej lite jämföra kommer jag göra men jag kommer aldrig dömma dig för att du kanske inte är lika underbar? Eller vem vet, du kanske blir en ännu bättre kompis! Det ska iallfall bli bra mysigt att bli mött utav en glad hund då man kommer hem!

WIiiiiiiiiiiieeeooo!

Times are changing

Efter att ha laddat in en halv gig bilder på världens finaste hund känner jag att jag vill lägga upp några här.
Jag saknar dig så otroligt mycket Pirren. Du va verkligen världens bästa kompis, bror och farfar!

söt

Mys
De fina stunderna i livet , nyvaken med morgonrock på lillebrors födelsedag med pirat brevid sig.

Världens sämsta dag
Men så kom den, Världens sämsta dag den 3 Juli 2006. Ditt hjärta orkade inte längre slå, du blev en gammal man men behöll din underbara personlighet in i det sista.

Vila i frid:  Pirat 1991-05-28 till 2006-07-03

Världens värsta dag

Farväl, men vi  ses i Nangijala Gubben!

Lucy In The Sky With Diamonds

Så fort jag öppnade Word för att börja skriva på mitt skolarbete kom det, alla känslor jag gått och tryckt på nu ett tag rann över ögonen börjar svida och tårarna kom så sakta. Det första jag gör är att logga in här på bloggen och börja skriva denna text. Det tyglade tårarna och tryckte undan känslorna för stunden. Varför har jag haft ont i magen varje dag nu sedan före julafton? Är det så pass enkelt att mitt midjemått ökade markant under en natt eller att alla mina kläder krymt och känns för så runt magen? Senaste tiden har jag varit väldigt otilllfreds med tillvaron. Jag bara sitter här hemma under mitt lov och känner mig ensam och misslyckad. Varför hade jag inte kunnat göra mitt skolarbete så mycke tidigare? Och haft ett jobb som jag hade kunnat  tjäna pengar på samtidigt som man lär känna nya människor i form utav arbetskamrater?

Ett väldigt välkommet avbrott i min lov slapphets misärr var att gå över till Sebbe i går, där han och jag diskuterade Studentskivan  och flak, inte kom vi fram till så mycket mera än att vi ska ringa och wajna på diverse instanser för att få veta om man verkligen får åka på flaket sen? Så att man inte bara behöver betala för bokningen för en tjänst som sedan inte kan utföras? Vi drack i allafall vårt sista bulgarien vin, det var lika gott som jag mindes! Synd bara att inte Ross var där hos oss och var så där sliskigt inställsam då han serverade och pratade med oss. Jag saknar mycket från sommaren och jag hoppas att jag kommer i väg nånstans långt bort nu i sommar också. Jag har ett stort behov av att lämna allt här hemma ett tag och bara vara någon annanstans, att vara lite oberkänerlig och bara ta en sista minuten resa och åka. Nu har jag ju visserligen inte pengar till det om jag ska klara vårens alla utgifter så det får fortsätta vara en tanke hos mig om jag inte träffar en magisk rik välgörare som vill bjuda med mig på en resa. Gärna en resa till en annan dimension eller något annat spännande.
      Resten av denna angenämna kväll fortsatte med vinet framför tv´n med skratt till Little Brittan.

Mycket av mina uppdämnda känslor har jag gått och sparat upp genom att vara så inaktiv på lovet, jag och min lillebror har underhållit oss själva genom att bära runt varandra på de flesta olika sätten vi kan komma på och gjort andra dampiga saker bara för att få tiden att gå.

Jag saknar solen, solen får gärna komma med lite värme och hopp.

Den värsta känslan är något jag inte ventilerat med någon. Men nu tror jag att det är som ja förfarat. Men det känns verkligen tråkigt och dumt. Men så kan det vara. Mycket lite blir som man verkligen hoppas.

Jag antar att det här är ett hej då. Jag kommer sakna dig min vänn.

Tidsfördriv

    Topp 5 Serier just nu:

    1. Scrubs
    2. Trailer Park Boys
    3.Prison Break
    4.Lost
    5. Alias

Tack JD och kanal 6 för att jag har något att se framimot varje händelselös lov kväll! Scrubs är verkligen bra!
Det är till och med bra att se repriser!

Scrubs

Där skon klämmer

Ännu ett årsskifte har passerat. Och visst var det kul att fira denna händelse med nära och kära, men det denna kväll gav mig för känslor att inleda det nya året med är svårtolkade, är jag nöjd med kvällen eller inte? När kom jag hem egentligen? Exakt vilka träffade jag egentligen i går?
     Firandet gav mig en redig bakfylla, skoskav, behov av att lämna in mina byxor på kemtvätt och att försöka få bort en stor mängd lera från mina finskor. En del minnen är mera pinsamma än andra ett exemplariskt exempel på pinsamma minnen är att jag till exempel högt och ljudligt uttalade busshållplats namnet Rostock med ett försök till perverst skämtande genom att kalla det för RÅSTOCK! Nu var det mest barnfamiljer på bussen och jag hoppas att de inte tog illa upp. Men deras skrikande ledsna barn var inte heller så värst roliga vid detta tillfälle. Låt barnen gå och lägga sig i stället för att dra med de på erat nyårsfirande så de sedan måste vakna och gråta hela vägen hem på bussen tillsammans med en vinglande ungdom mysteriskt likt undetecknad.
     Jag fick aldrig borsta tänderna som jag så hett efterlängtade, hela vägen hem till Thor i Åkersberga där kvällens middagsbjudning gick av stapeln, då jag hade en otrevlig känsla av att ha dålig andedräkt eftersom jag inte hann återgärda detta hemma då jag fick bråttom till bussen.
     Denna middag blev trevlig i gott sällskap, sällskapet bestod ut av mina fruar -per och jonas. + Tuffe.
Tuffe hade äran att bli utnämnd till fruarnas One night stand. Vi konstaterade nöjt att det var lovligt lamkött. Detta uttalande gav honom en smått oroad min. Och just den minen gjorde att uttalandet kändes ännu lite mera rätt.
     Vi avbröt vår middag med att springa ut och smälla diverse raketer och fyrverkerier för att sedan fortsätta tillbaka in där vi tog en dans paus och åt våra två efterätter.
       Detta år klarade vi oss i från att stressa på väg till bussen. Mycket angenämt att istället sitta och vänta och fördriva tiden genom telefonsamtal för att lyckönska och lite i förskott önska ett Gott nytt år. Tiden fördrevs också genom att försöka tävla med en ung flicka och hennes pappa i vilka som hade det häftigaste fyrverkeriet.
       Väl tillbaka i civilisationen tog vi oss med nya förstärkningar i form ut av en Bob,  till Billys ex flickvänn Anna som denna kväll hade fest. Mycket trevligt att träffa henne eftersom detta var länge sedan senast. Även Ståfe vår fruvänn var det trevligt att träffa. Denna fest var ganska lugn, inte så mycket folk men kul dans och sång till den suveräna låten om Zlatan genererade besöket. Jag försökte dansa med damerna på dansgolvet men deras dans var väldigt sensuellt anpassad och jag som brukar köra mina egna smått förivrrande dansmoves kände mig själv förengångskull rätt bortappad där på dansgolvet. Eftersom eventuella dansparters brukar bli lite konfunderade av mitt val av dansrörelser och då kan komma av sig.
      Vi grabbar tog initativ till att vi skulle gå till tippen och fira tolvslaget och vår tanke var att vi sen skulle fortsätta till Hanna i Gribbylund.
      Uppe på tippen var det många bekanta och obekanta för den delen också. Lerigt var det och jag kan helt klart konstatera: KEMTVÄTTEN HÄR KOMMER JAG. Och några andra finklädda herrar för den delen med.
     Efter tolvslaget började folk nämna nyårslöften, jag stannade upp stängde mina ögon för en kort stund och tänkte ut några löften jag då trodde var möjliga att hålla. Jag minns de inte exakt men det var nog det gamla vanliga med att "Jag ska må bättre och lyckas med det jag gör".
     Efter många lyckönskningar och i vissa fall återträffar med människor man inte träffat på senaste tiden så begav ett par stycken av oss till en fest i Skarpäng det var på vägen dit jag kom på det fyndiga med busshållplatsnamnets uttal. Den festen kändes smått fjortis och det var inte så många kvar där. Vi fick i allafall i oss varsin öl och en pratstund med en kille född 89 som jag inte minns namnet på.
      Då vi skulle lämna huset var det en av festdeltagarna som inte hittade sina skor, för att försöka lösa sitt eget problem tog han ett basebollträ, ställde sig i trappan och kollade ner på oss och sa det att om vi inte hittade hans skor fick vi inte gå. Han lyckades se ut som stereotypen av hårdingar då han stod och slog baseboll trät lite lätt i sin andra hand och vi gjorde ett försök att hjälpa honom hitta sina skor för att sedan få bege sig därifrån så fort vi bara kunde. Vi hittade inga skor och vi tröttnade på att hjälpa honom att leta i mot våran vilja så vi sa lycka till och gick ut ifrån huset. Hemresan kan jag inte riktigt säga att jag minns så där kan jag inget förtälja.
Då minnet började ta vid igen var jag och Thor på väg ner mot Visinge igen. Där mötte vi upp Billy som gjort  det smarta valet att gå tillbaka till fest nr 1 i stället för vår smått misslyckade tripp till Skarpäng. Billy stöttade tappert vår något onyktra vänn med namnet av ett djur. Denna vänn skulle Thor sova hemma hos så vi axlade tapperheten och även björn då han fick lägga sin arm runt Thor och vi började gå. Jag tror dock att Thor är den som ska ha en tapperhetsmedalj för detta och inte jag. Då jag själv bara gick brevid och kollade på nu igen. Det är ju praktiskt att man som snäll och hjälpsam ska bli så passiv då det har förtärts alkohol.
     Då jag kom hem möttes jag av min lillebror som fortfarande var vaken, jag åt en micropizza och några mackor och somnade nöjt på en kudde som kändes mindre och mindre under natten.
Man kan lugnt konstatera att det känns rätt bra att nyår bara firas 1 gång om året.
 Jag skulle vilja passa på och önska Gott nytt år till de jag inte hade nöjet att träffa i går jag önskar er allt gott.

Med vänliga hälsningar från en småttbakis Pelle med skoskav.